• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ege’nin Süper Ligi başlıyor GÜRKAN ERTAÇ

Ege'nin Süper Ligi başlıyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.10.2014, 00:00
Voleybol Bayanlar İkinci Ligde perde pazar günü yapılacak maçlarla aralanıyor. Asrın Group Karşıyaka, ROTA Koleji, Seramiksan, ARKAS, Salihli Belediye ve Balıkesir Belediye çok iyi transferler yaptılar. Şampiyon bu 6 takımdan biri olacak. Ligde ilk devre maçlarının tümü pazar günü oynanacak. Saat 13.00'te ilk büyük maç Balıkesir Belediye ile Salihli Belediye arasında. Rota Koleji, aynı saatte Ankara'da TVF Spor Lisesi'nden, Asrın Group Karşıyaka da Antalya'da Antalya B.Ş.Belediye'den vize isteyecek. 14.00'te Turgutlu Seramiksan, Çanakkale Yeşil Bayramiç'i ağırlarken, aynı saatte İzmir Atatürk Voleybol Salonunda 14.00'te Işıkkent-Eskişehir Anadolu Üniversitesi, 16.00'da da KSK Voleybol-ARKAS maçları oynanacak. İkinci Lig Erkeklerde İzmir'in şampiyon adayı Balspor Chokoliva yarın saat 14.00'te İzmir Atatürk Voleybol salonunda Antalya Korkuteli'nden kayıpsız sıyrılmaya çalışacak. Aynı saatte TFL Altekma, TOFAŞ deplasmanında sınav verecek. Çanakkale Bigadiç Belediye'nin evindeki rakibi ise aynı saatte Karahisar Belediye. Ne diyelim, hayırlı smaçlar olsun.

Avrupa'ya iki şampiyonluk

Voleybol Bayanlar ve Erkeklerde iki Balkan Şampiyonu çıkartarak Avrupa Challenge Kupası'ndaki takım sayımızı artırdık. Bayanlarda İller Bankası, Romanya'nın Targoviste takımını 18-25, 26-24, 30-28 ve 25-23'lük setlerle 3-1 yenerek şampiyon oldu. Erkeklerde ise Maliye Milli Piyango, Karada'ın Bar kentinde Romen Explorari Baia Mare'yi üstün bir oyundan sonra 31-29, 25-19 ve 25-21'lik setlerle mağlup ederek hedefine ulaştı.

Hoag'dan kaçış yok

Kanadalı başantrenör Glenn Hoag gerçek bir deneyimli teknisyen ve taktisyen. ARKAS'ta voleybol sporunun bilimsel şekilde yükselmesi için yoğun mesai harcıyor. Çabalarının meyvelerini bu sezon toplayacağa da benziyor. Hoag, temin ettiği bir cihazla antrenmanlarda oyuncularının performanslarını ölçüyor, adeta onlara birer çalışma karnesi veriyor. Yani kaytaramaz, çalışıyormuş gibi görünemezsiniz. Çünkü makina herşeyi ortaya koyuyor. Özetle Glenn hocadan kaçış yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA