• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Örnek olsun NECDET KESTELLİ

Örnek olsun

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.03.2012, 00:00
İzmir Atatürk Spor Salonu, Voleybol Federasyonu tarafından yenileniyor. Bitince İzmir'e çok yakışacağından eminim. Dünya standartlarına uygun, modern bir tesis olacağı kesin. En güzel tarafı bünyesinde otel olarak hazırlanan kısım... Böylece sporcuların her türlü, kulüp ve federasyonun da kamp derdi bitmiş olacak. Aynı şey UTEM Ulusal Tenis Eğitim Merkezi için de yapılabilir sanıyorum. Aslında zamanın Tenis Federasyonu yetkilileri UTEM'in yanına, ayrı bir arsada Milli Eğitim ile anlaşarak bir (tenis ağırlıklı) orta okul düşlüyorlardı. Olmadı, olamadıBiz okuldan ziyade UTEM misafirhanesi ve kamp yeri istiyorduk. Merkez kortun yapısı çok büyük. İyi bir planlama ve az bir masrafla çok güzel şeylerin yapılabileceğine hala inanıyor ve istiyoruz. Örnek mi? İşte Atatürk Spor Salonu...
Fransızların bir sözü vardır: "Hiçbir zaman geç değildir derler. Evet, hiç de geç kalınmış değil, yeter ki istensin...

Roddick sürprizi

Miami Turnuvası'nda bayanlarda Serena ve Venüs'ün devreye girmeleri kendini göstermeye başladı. Umarız devam eder ve Williams kardeşler turnuvaya renk katar.. Herhalde Azarenka ve Scharapova kara kara düşünüyorlardır... Kvitova'nın ise durumu henüz meçhul. Göreceğiz. Üçüncü tur sonunda Raonic, İsner ve Dolgolopov'un yenilmeleri ilginç... Ancak bu sonuçlar tepelere çıkmanın ne kadar zor olduğunu gösteriyor.
Federer'in epey gevşek giden Roddick'e yenilmesi, turnuvanın bu güne kadar gerçekleşen en önemli sürprizi... Bakalım son günlerde neler yaşanacak.

Geliyorlar

Gençlerimiz geliyor... Bir zamanlar hayal bile edemeyeceğimiz Dünya'nın bir çok köşesindeki turnuvalarda genç kız ve erkek oyuncularımız ülkemizi başarıyla temsil edip tecrübe kazanıyorlar... Final oynuyor, şampiyon oluyor ve bizleri mutlu ediyorlar. Aslında bizim mutlu olmamızdan ziyade gençlerin, aileleri ve profesyonelce aldıkları destek ve yönlendirmeler sayesinde kendilerini spora adamış olmaları çok önemli. Umarım çocuklarımızı Grand Slam'ler de başa oynarken görebiliriz...
Bakınız; Kazakistan'da gerçekleşen Almati Tenis Turnuvası'na ana tablodan katılan milli sporcumuz ve bir numaramız Çağla Büyükakçay, yarı finalde 5 numaralı seribaşı Honcova'ya 3 set sonunda kaybederek final şansını yitirdi. Çağla bu hafta ise ITF Phuket Turnuvası'nda puan arayacak.
Melis Sezer, Hindistan'daki ITF Kadınlar Tenis Turnuvası'nda tekler ana tablo çeyrek finalinde 2 numaralı seri başı Omae'ya yenilerek turnuvaya veda etti. Genç raketimiz Alp Şentay, Antalya'daki Uluslararası Gelişim Şampiyonası'nın ikinci haftasında tekler ana tablosuna çeyrek finalde veda etti. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA