• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kültürpark Tenis Kulübü turnuvaları NECDET KESTELLİ

Kültürpark Tenis Kulübü turnuvaları

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.02.2012, 00:00
ETV'nin kulüp içi turnuvaları tüm hızıyla sürüyor. Bu hafta çift erkekler ve kadınlar turnuvası organize edilmiş. Kortlar tıklım tıklım. Güzel kupalar hazırlanmış. Bravo doğrusu. İşletmeci ve kulübün yaşam koçu Varol İntepeler'in organize ettiği "sucuk-ekmek" partisi de misafirlere güzel bir gün geçirtti. Elinize sağlık.
Kültürpark Tenis Kulübü'nün her perşembe 18.00'de gerçekleştirdiği "Happy hours" tuttu. Günlük stresinizi atmak ve evinize hızırlı gitmenin en güzel yolu. Ayrıca her cuma 7'şer oyun üzerinden oynanacak ve her seferinde eşlerin değişeceği nefis bir turnuva, "Neşeli Ayaklar Çift Bayanlar Turnuvası..." Spor için, sağlık için kaçırılmamalı.

Kalbimiz sizlerle
Avrupa Kış Kupası Finalleri'nde ülkemizi temsil ederek dördüncü olan 16 Yaş Kız Milli Takımımız ile altıncı olan 14 Yaş Erkek Milli Takımımız oyuncularını kutluyoruz.
WTA klasmanında 297'nci sırada bulunan milli tenisçimiz Pemra Özgen, Avustralya'da düzenlenen 25 bin dolar toplam ödüllü ITF Mildura'nın ilk turunda 5 numaralı seri başı Nakamura'yı geçerek turnuvada ikinci tura yükseldi.
Çağla Büyükakçay, Moskova'da düzenlenen 25.000 dolar ödüllü ITF Tenis Turnuvası'nda çeyrek finalinde 3 numaralı seri başı Flipkens'e mağlup oldu.

Radwanska Dubai'de şampiyon
WTA dünya 6 numarası Polonyalı Radwanska, DUBAİ turnuvasında Alman Georges'i müthiş bir maçtan sonra yenerek şampiyon oldu. ATP Marsilya turnuvasında Fransız Llodra'yı finalde yenen Del Potro yılın ilk şampiyonluğunu kazandı. ATP'de 106 numara olan Marsel İlhan, ATP Dubai Turnuvası'nda, yeni antrenörü Erhan Oral ile çıktığı eleme turu ilk maçında, İspanyol Brugues-Davi'ye kaybederek ana tabloya girme şansını yitirdi.

Gençleri yönlendirmek
Değerli bir genç oyuncumuz bu hafta tenisi bıraktığını açıkladı. Sayıca zaten az olan kıymetli oyuncularımızdan birinin bile eksilmesi insana acı veriyor. Her halde ne yapılması gerektiğini bilenler vardır. Unutulmamalıdır ki yalnız ülkemizde değil, dünya da da tenisçiler kolay yetişmiyor. Bu davranışın nedenlerine inilmesi zamanı sanırım gelmişte geçiyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA