• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Selçuk Baba 85 dedi ERKİN USMAN

Selçuk Baba "85" dedi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.02.2010, 00:00
Şimdi sira, futbol takımını Süper Lig'e çıkarmak ve ardından muhteşem bir jübile yapmakta...
Taraftarın, yönetimin ve sporcuların tek ve büyük hedefi de bu.
"Baba"ya şükran borcunu ödemek ve bu mutlu sonu O'nunla paylaşmak.
***
Karşıyaka & Karşıyaka Kent Kültür ve Sanat Dergisi , büyük Karşıyakalı Selçuk Yaşar'ın 85. Doğum Günü'nü ve KSK'nin unutulmaz futbolcuları Gode Cengiz ve Erol Baş'ın Şampiyonluk Anıtı'nı kapağına taşıyarak kutladı.
İki ay sonra bu dergi de Dergi 4. yılını kutlayacak. Bu zamanın ne çabuk geçtiğinin bir göstergesi. Dergicilik zor iştir, yaşatmak da büyük sorun. Bu nedenle Tufan Atakişi ve katkıda bulunan Karşıyakalıları alkışlamak, tabii ki desteklemek gerek.
Başta Selçuk Yaşar olmak üzere, Yücel İzmirli, Yaşar Ürük, Necdet Türetken, Mehmet Erişkin, Vehbi Moğol, Hasan Efe, Dr. Alper Kaya, Ekmel Totrakan, Pınar Atik, Tahsin İşken ve burada adını sayamadığım onlarca Karşıyakalının dergiye büyük katkıları olduğu gözden kaçmıyor.
* * *
Karşıyaka'nın bu sembol ismi "Seksenbeş" derken bir büyük hedefi de yineliyor:
"Önce Süper Lig..."
"Peki baba gerisi?..."
"İşte o zaman mutluluktan uçacağım. O zaman benden ne dilerseniz, dileyin..."
Bu mutlu günde Baba'dan Karşıyakalı gençlerin son bir isteği var:
"Baba, bir omuz daha ver de bu işi bitirelim..."
Şimdi gözler "Selçuk Yaşar Baba'nın yaşgünü şerefine KSK'ye uzatacağı elde..."
Tüm Karşıyaka da bunu bekliyor.

Bunlar herşeye karışır
Karşıyakalıların, yeşil-kırmızılı sevdalıların en güzel tarafı yaşlar kemale erdiği, ilerlediği halde birlik ve beraberlikten kopmamaları, her ay düzenlenen belirli yemeklerde buluşarak gam ve kasaveti dağıtmaları, felekten bir gece çalmaları. Tabii sohbetlerde tatlı yalanlar geçerlidir, anlatan bile etrafın tepkisini görünce kendi anlattığına kahkahalara boğulur. İşte önceki gece Bostanlı'da bir buluşma.
Kimler yok ki...Süleyman Ergürz (Bodos), Arif Dökel, Erol Akkınay (Köfteci), Necdet Türetken, Mehmet Erişkin, Eyüp Sedes, Burhan Sülter, Hasan Dar, Hulki Özsezer, Saim Çınar, İbrahim Dar, Erdoğan Çad.
Aralarında eksikler var. Mesela Metin Coşkuneren (Fındık) , bizim kaleci Ekrem Güçsav ve de Yıldırım-Atakan Karakaplan'lar ve de Altan Özkunt, Aydil Son. , Buluştukları mekanın ismi "Karışma Sen".
Ama toplananların özelliklerini bilenler de biliyor, bunlar herşeye karışır.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA