• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ticaret Odası kulislerinden ERKİN USMAN

Ticaret Odası kulislerinden

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.04.2012, 00:00
Ticaret Odası'nın yaklaşan seçimleri öncesi kulisler hareketlendi. Halıcılık sektöründe Meclis Üyesi Naci Ölçen'in yeniden aday olması için imza toplayan Şakir Akyüz, Uğur Erzincanlı, Vedat Eren ile Tamer Küçükkurt, 3 günde 100'ün üzerinde imza topladıklarını açıkladı. Halıcılar, topladıkları imzaları Naci Ölçen'e teslim ederek kendisini İTO seçimlerinde halı sektörünün adayı olarak ilan etiler.
Sektörün üçte ikisinin imzasını 72 saatte topladıklarını belirten Şakir Akyüz, 'Önceden Ticaret Odası'na sadece sağlık karnesini kaşeletmeye ya da aidat yatırmaya gidiyorduk. Naci Ölçen'in faaliyetleri, Ekrem Demirtaş'ın destekleriyle meslek odasının bir sektöre ne denli katkı verebileceğini gördük" dedi.
* * *
Uğur Erzincanlı ise, 'Meslek komiteleri seçimlerine girecek tüccar arkadaşlarımızın, ince eleyip sık dokumaları gerekiyor. Halıcılık sektörü bu konuda biraz daha şanslı. El halıcılığından duvardan duvara halıcılığa, laminant parke'den pvc yer döşemeciğine kadar sektörümüzün her bireyinin takdirini toplayan Naci Ölçen'i, , kendisinden başlattığı işleri geliştirerek tamamlamasını bekliyoruz" diyor.
Yapılan çalışmanın kendisini çok duygulandırdığını kaydeden Naci Ölçen ise, "Bugün hayatımın en mutlu günlerinden birini yaşıyorum. Halıcılık sektörü verilen hizmetleri takdir etmiş, ne kadar vefalı ve kadirşinas bir camia olduğunu ispatlamıştır. Bugün ve gelecekte böylesine ulvi bir camiaya hizmet vermek benim için bir şereftir" diye konuştu.
.
laflama
* Yar saçların lüle lüle de, yemek yaparken azıcık dikkat et be !....
* Bana odun kafalı diyordun, odun ticaretinden köşe oldum gör !
* Sıkı bir genç ama, çevresindekileri sıkıyor !
* Hem tok sözlü. hem aç gözlü.
* Bal gibi de belli, arı gibi çalışkan bir kız !...
* Her çiçekten bal almam, her çiçekçi kızdan bir yanak alırım ama!
İbrahim Ormancı'dan

günün fıkrası
Öyle bir baba ki!

Hoca vaaz için kürsüye çıkmış. Düşünmüş, düşünmüş aklına söyleyecek hiçbir şey gelmeyince, camidekilere:
"Ey cemaat düşündüm, taşındım söz edecek hiçbir şey aklıma gelmedi" demiş.
Hoca'nın oğlu cemaat arasındaymış, atılmış hemen:
"İlahi baba! Kürsüden inmek de mi aklına gelmiyor."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA