• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Nilay Hanım’ın oğluna çarpan araç nerede? ERKİN USMAN

Nilay Hanım'ın oğluna çarpan araç nerede?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.12.2013, 00:00
Nilay Sutaş Güzelbahçe'de yaşayan bir anne. Bu genç anne, "Bir sorunum var ki, aylardır başvurmadığım yer kalmadı; çözemedim. Size oğlunu yitirme korkusu yaşamış bir anne ve sorumluluk duygusu taşıyan bir İzmir'li vatandaş olarak yazıyorum" diyor ve başına gelenleri anlatıyor.
İşte Nilay Sutaş'ın macerası:
"26 Eylül 2013 Perşembe gecesi okulundaki tiyatro çalışmasından çıkan 16 yaşındaki oğlum, Üçkuyular durağından Seferihisar belediye otobüsüne binerek saat 20:28'de Seferihisar Caddesi üzerindeki Çiçek Mezatı ESHOT otobüs durağında indi. Oğluma o gece 20:29'da Seferihisar'dan Güzelbahçe'ye doğru giden ve yoldaki inşaat nedeni ile ters yönden gelen bir kamyonet çarptı. Oğlum çarpmanın etkisi ile otobüsten indiği şeride doğru yere düştüğünü, karşısından üstüne doğru gelen araçları görünce can havliyle güç toplayıp kendini yol inşaatı molozlarının arasına attığını anlattı. Yol o kadar karanlıktı ki, ben önümü zor görüyordum. Oğlumu elimdeki cep telefonumun ışığının yardımı ile buldum. Oğluma çarparak onu yaralayan kamyonet ona çarpıp kaçmıştı."
Etrafta Seferihisar ana caddesini ve inşaat alanını aydınlatacak tek bir ışık, yol inşaatı nedeni ile yapılan şerit değişikliğine dikkat çeken tek bir işaret yoktu. O sırada oğlumun yaşadığı can pazarını muhtemelen yemek molasında olan, yol kenarındaki işyerinin bekçisi de hiç duymamıştı."
Sutaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Arabaya binip telaş ve korku içinde hastaneye giderken, olay yerinden 2 kilometre kadar ötede kavşakta gördüğümüz polislere eşim durumu bildirdi. Onlar da plakayı sordular ve bilmediğimiz için aracı bulamayacaklarını söylediler. Olay yerinden sadece 2 kilometre ötedeydik ve olaydan 4-5 dakika geçmişti. Kabus gibi bir geceydi. Oğlumuz şans eseri bu olayı sadece yaralar ile atlattı. En son 28 Ekim tarihinde geçirdiği operasyondan sonra sadece yara izleri kaldı."
***
Nilay Hanım soruyor:
"Oğluma çarpan araç nerede?"

hayattan
Şarkılar bu kez şehit çocuklarına

Türk Sanat Müziği'nin sevilen sanatçıları Ümit-Pınar Bulut, bu kez şehit çocukları yararına sahne alacak. Bulut çifti, 23 Aralık Pazartesi saat 20.00'de, Konak'taki Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluşacak. Ümit-Pınar Bulut, "Sevdalı şarkıları, türküleriyle, AŞKEFZA Project" adlı gecede, zengin müzik kültürümüzün farklı renklerine yer verdikleri ve geleneksel-modern dans gösterileriyle zenginleştirdikleri repertuvarlarını seslendirecek.
Genç çift, önümüzdeki günlerde çıkacak ilk albümleri öncesi sevda yüklü 23 şarkıyı, İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği'nin oluşturduğu, ilköğretim çağındaki 50 yetim çocuk için oluşturulan eğitim havuzuna katkı için okuyacak. 20 ve 30 TL'den satışa sunulan davetiyeler AKM Gişe'den temin edilebilecek.

geçmişten
Böyle yaşanmaz ki...

Sinema dünyasının yaşlanmayan büyükannesi Marlene Dietrich bütün zarifliğine rağmen çektirdiği resimden hoşlanmamıştı. Fotoğrafçısına çıkıştı:
"Anlayamıyorum:Size son defa poz verdiğim zaman netice çok güzeldi.
Bu sefer neden böyle?..."
Fotoğrafçı ezilip büzülerek konuştu:
"Ha evet!.. O zaman ben on yaş daha gençtim."

küpe
Hiç kimse bir alışkanlığa veda etmek cesaretini gösteremez.
Balzac

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI