• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hazıra konmayı bırakın kendiniz üretin YUNUS KARAKAYA

Hazıra konmayı bırakın kendiniz üretin

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.09.2014, 00:00
Uzun zamandır CHP'liler ile İzmir Valiliği arasında Özel İdare mallarının paylaşımı konusunda yaşanan tartışmaları biliyoruz. CHP'liler son olarak Özel İdare mallarının belediyelere verilmesi için "Valiliğin önüne çadır kurma" gibi muhteşem(!) bir fikir buldu. Gerçi bu fikre Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican "Çadır kurmak gibi ilkel toplum yöntemleriyle sonuca ulaşılamaz. Sorunu mahkemeler çözer" diyerek güzel bir cevap vermiş.

Stad sorunu nasıl çözülecek?

CHP'liler hazır olan Özel İdare mallarının üzerine konmayı kafalarından geçirirken neden İzmir takımlarının stad sorununu çözmek için bir çare üretmezler? Bu işler sadece "İstemezuk!" demekle olmaz, kendiniz de bir proje üretmelisiniz. En son Aziz Başkan portatif tribün önerisini getirdi ama bunun için hükümetten destek istedi. Nedense yıllardan beri İzmir'de yaşanan stad sorununu, spor kulübü yöneticilerinin isyanını görmezden gelmelerini bir türlü anlamadım. 'Çağdaş İzmir' diyeceksiniz, sonra portatif tribünden maç izleteceksiniz. Pes doğrusu!
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ın söylediği gibi; "Dünya markası EXPO'ya aday bir kente portatif tribünlü stat yakışır mı?"

Milliyetçi camianın başı sağolsun

Milliyetçi camianın yakından tanıdığı Başbuğ Alparslan Türkeş'in yakın çalışma arkadaşı Vedat Güldoğan İzmir'de vefat etti. Güldoğan'ın cenazesi Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla toprağa verildi. Vedat Güldoğan, Kürtçe olan "Kon" dergisini çıkartan isimdi.

Alişer Gayrimenkul sektöre el attı

Otomatik kapı ve panjur sektöründe 21 yılı geride bırakan ve 2 yıl önce İZDEP'te hizmete açtığı Otomasyon Yapı Market ile hedef büyüten EGEBETA, gayrimenkul danışmanlık şirketiyle yeni bir sektöre daha adım atıyor. Sektöre hızlı bir giriş yapan Gafur Alişer, Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı sektöründe ilk kez uygulanan bir satış ve pazarlama konseptiyle dikkat çekiyor. Alişer, İzmir'deki prestij projeleriyle tanınan Egesel İnşaat ile de anlaşma imzaladı. Alişer, Egesel İnşaat'ın yeni projesi Triyanda Evleri'nin bölgeye önemli değer katacağını, EGEBETA Gayrimenkul'ün böyle önemli bir projenin satış ve pazarlaması konusunda tek yetkili olacağını söyledi.

Dikkat! Elektriğiniz kesilebilir


Son günlerde bazı uyanıklar türemeye başladı. Elektriğiniz kesilmesini istemiyorsanız, Gediz Elektrik A.Ş'nin açıklamasını dikkatli okuyun;
Elektrik Perakende Satış ve Dağıtım hizmeti sunduğumuz İzmir ve Manisa illeri ve ilçelerinde şirketimiz adına bazı kişi ve kuruluşların yetkisiz fatura tahsilatı yaptıkları ve müşterilerimizden işlem başına ek ücret talep ettikleri yönünde bazı haberler basında yer almıştır. Öncelikle fatura tahsilatında ek ücret talep eden bu kişi ve kuruluşlarla şirketimizin herhangi bir ilişkisi bulunmadığını belirtir ve herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için Gediz Elektrik Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM), PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar dışında fatura ödemelerinin yapılmaması önemle rica olunur. Yukarıda belirtilen yerlere yapılan fatura ödemelerinde kesinlikle ek ücret alınmamaktadır ve yapılan ödemeler online olarak muhasebe kayıtlarımıza aktarılmaktadır.

GÜNÜN SÖZÜ
"Eğer sizi üzen kişilere hala selam verebiliyorsanız, bu vicdanınızın sadakasıdır." (Mevlana)
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA