• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ben Manisalıyım! YUNUS KARAKAYA

Ben Manisalıyım!

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.12.2014, 00:00
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Meclis toplantısında sarf ettiği "Böyle zırvalarsak hep beraber Manisa'ya gideceğiz" sözünü unuttuğumu sanmayın. Biliyorsunuz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Partili Bilal Doğan'ın sözünü kesen Sırrı Aydoğan'ı uyarmıştı. Aydoğan'ın "Ben kendi kendime konuşuyorum" demesi üzerine, "Kendi kendinize konuşamazsınız. Böyle zırvalarsak hep beraber Manisa'ya gideceğiz" dedi. Peki Aziz bey neden "Manisa'ya gideceğiz" dedi? Yoksa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin burada bulunmasından dolayı, tüm Manisa'ya "Deli" yakıştırması mı yapmak istedi? Yoksa "Manisa Belediyesi'nin 560 araçlık Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkıyla ilgili bilgi almak için MHP'li Cengiz Ergün'ü ziyaret edelim" mi demek istedi?

BAHANE DEĞİL, İŞ ÜRETMİŞ
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'nin en büyük otopark projesi olan 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkının temel atma törenine katıldım. Yakın zamanda Manisa, İzmir'i sollarsa şaşmayın. Çünkü MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün hizmetlerini takdirle karşıladım.
Manisalı hemşerilerime sordum: "Cengiz Başkan, 'Hükümet yardım etmiyor, önümüze engel koyuyor' diye dert yanıyor mu?" Aldığım cevap oldukça anlamlıydı: "Biz onu bahaneler üretsin diye değil, bize hizmet etsin diye seçtik. O da bizim yüzümüzü kara çıkarmıyor."
Evet. Aziz Kocaoğlu ve ekibi gerçekten Manisa'ya gitsin, halka hizmet nasıl yapılıyormuş bir görsün. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri kentimizin kanayan yarası haline gelen sorunlarının cesur adımlarla üzerine gittik. Yapılmayanları, hasıraltı edilenleri, kangrene dönmüş sorunları bir bir çözmek için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalıştık, çabaladık. Geldiğimiz noktada çok şükür Manisamıza önemli proje ve hizmetler kazandırdık. İmar sorunundan katı atık bertaraf tesislerine, atık su arıtma tesislerinden 17 ilçemizin tamamına yapılacak hizmetlerimizin artık planlamasını yapıyoruz. İlimiz merkezinde önceki dönemimizde hayata geçirdiğimiz güzel projeleri, ilimiz bütününe de ulaştıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" şeklindeki konuşması çok anlam ifade ediyor sanırım. Ancak temel atma törenin ardından medya temsilcilerine verilen yemekte Manisa'nın yerel gazetelerinin temsilcileri de olsaydı daha güzel olacaktı sanırım.

Binali Yıldırım olmadan olmaz


Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım çeşitli etkinliklere katılmak üzere İzmir'e geldi ve siyasi arena yine hareketlendi. AK Parti teşkilatlarına yeni bir can ve kan geldi. Bu da gösteriyor ki Sayın Binali Yıldırım İzmir'in üzerinden elini çekmesin. Çünkü meydanı boş bulan çakallar ortalıkta cirit atmaya başladı.

Taner Acar'dan davet var


Genel seçimler yaklaşırken MHP'deki hareketlilik de devam ediyor. MHP İl Başkan Yardımcısı Serdar Mersin ve Foça Belediyesi'nin MHP'li Meclis üyesi Taner Acar 14 Aralık tarihinde yapılacak olan ilçe kongresi için yoğun bir çalışma içerisine girdi. Mersin ve Acar, 14 Aralık'ta saat 13.00'de Foça Reha Midilli Kültür Merkezi'nde yapılacak olan kongreye tüm Foçalıları davet etti.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI