Çeşme Dalyan’da efsane mekan: Levent’in Yeri

Dededen toruna bir mekan olan “Levent’in Yeri”, 1977 yılında 3 masa ile kafeterya olarak hizmete girmiş, bugün ise lezzet tutkunlarının en önemli adresi... Akdeniz bölgesinde, İzmir ve Çanakkale’deki tüm restoranların balık, ıstakoz, kalamar ihtiyacını karşılıyorlar

LEZZET DURAKLARI/ SEZER ALTAN

Lezzet durağımız bugün Türkiye'nin en ünlü tatil beldelerinden olan Ege'nin incisi İzmir Çeşme Dalyan'da dededen toruna bir geleneğin adı olan, balık ve lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi "Levent'in Yeri". İnsanı dinlendiren ve huzur veren dekorasyonu, özel lezzetleri ve servis kalitesiyle fark yaratan, kendisini özel hissedenlerin mekanı.
Dalyan Marina'da, harika manzarası deniz esintisi özenli ve sıcak ambiansı, keyifli müzikleri, deneyimli personelleri ile rahat edeceğiniz bir yer Levent'in Yeri.


FARK YARATIYOR
Üç kuşaktır hizmet veren ve bölgesinde adeta efsane olan Levent 'in Yeri, yeni tasarımı, yenilenen yüzü ve hizmet anlayışı ile müşterilerine lezzet ikramı yapmanın gururunu yaşamaktadır.
Eşsiz lezzetleriyle ünlü kendine özgü bir mutfağa sahip Çeşme'de her anınızda kendinizi ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayan atmosfere sahip Levent'in Yeri, sadece yerel tatları değil; Ege ve Akdeniz mutfağının da en güzel örneklerini tadabileceğiniz menüler sunuyor.
Burası yaz-kış açık bir mekan.
Balığın, kalamarın, ahtapotun, karidesin en tazesini ve doğalını kullanan, hem bildiğiniz geleneksel tatları, hem de daha önce hiç karşılaşmadığınız Ege'nin farklı harmanlanmış lezzetleriyle fark yaratan bir mekan.
Levent'in Yeri, Levent Atasoy yönetiminde bir aile işletmesi.
Levent Atasoy çocukluğundan beri, bu sektörün içinde yetişmiş, bu işin ruhunu, doğasını bilen, işini sevgiyle yapan, samimi bir işletmeci. Müşterileri ile özel olarak ilgileniyor.
Lokman usta ise mutfağın efendisi; bu sektörün 30 yıldır içinde, birçok ünlü restoranda çalışmış, görev yaptığı her mutfakta imzası ve kendine ait spesiyalleri var.
İşini sevgi ile yapan, bunu lezzetlerinde de hissettiren bir isim Lokman usta...
Mekan kışın 200, yazın 650 kişilik kapasitesi ile Çeşme Dalyan Marina'da hizmet veriyor.


TAPTAZE ÜRÜNLER
Bütün balıkları mezatlardan kendileri bizzat günlük ve taze olarak seçiyor. Diğer malzemeler ve ot çeşitlerini de Lokman usta, köy pazarlarını dolaşarak topluyor ve bölgenin özel otlarını müşterilerine sunuyor. Dışarıdan alınan hiçbir şey yok. Mezeler o kadar çeşitli ki, seçmekte zorlanıyorsunuz.
Özellikle balık mezeleri tütsülü balık, orkinos marin ve güneşte kuruttukları levrekten likorinos muhteşem... Isırgan otu salatası, bulgurla, şalgamla kaynatılan maydanoz salatası, parmesanlı kabak salatası ve peynirli patlıcan dövme çok lezzetli...
Ara sıcaklarda kadayıflı karides dolması, sübye dolma, patlıcanlı levrek sarma, balık lokumu, kalamar ızgara yapılıyor. Enginarlı deniz kalbi ve şevketi bostanlı karidesi de tatmanızı tavsiye ederim. Ana yemekte tabii ki balık; bademli levrek, buğulama (Paşa) soğanla buharda az suyla güveçte yapılıyor. Tatlılarda frambuaz dünyası, katmer, bal badem, portakal tatlısı, çıtır kabak ve enginar tatlısı dikkat çekiyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.