6. kuşak helvanın lezzeti kül suyundan

Manisa’nın Soma ilçesinde meşhur tahinli helva yapımını 1828 yılından bu yana sürdüren Baldır ailesi, mesleği altıncı kuşağa taşıdı. Türkiye’nin birçok yerinden müşteri çeken helvanın sırrı ise susamların kül suyu ile yıkanmasında saklı

Manisa'nın tahin helvası üretimiyle ünlü Soma ilçesinde, 6 kuşaktır eski usulle el emeğiyle tahin helvası üreten Baldır ailesi, bu lezzetin sırrını anlattı.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.