‘Gıda Dostu Mutfağım’ ile amaç israfı önlemek

TARIM ve Orman Bakanlığı, Yaşar Üniversitesi, Konak Kaymakamlığı, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu ile Konak Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle yaşama geçirilen 'Gıda Dostu Mutfağım' projesinin sertifika töreni İzmir'de gerçekleştirildi. Özel Egepol Hastanesi Otelcilik Hizmetleri Sorumlusu Hatice Bolat ve beslenme ve diyet uzmanı İpek Canyakanlar, projeye katılım göstererek sertifikalarını aldı. Törende konuşan Konak Tarım ve Orman İlçe Müdürü Başkanı Ruhşan Özdemir Çifci, dünya nüfusunun 2050'de 10 milyara ulaşacağını, bu nedenle gıda israfının önüne geçilmesinin yaşamsal bir konu olduğunu söyledi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.