Osmanlı yemekleri ile 2 altın madalya

DENİZLİ Mesleki Eğitim Merkezi 12. Sınıf Aşçılık Dalı Öğrencimsi Hatice Atmaca, Denizli Ticaret Odası (DTO) sponsorluğunda gittiği Tunus'tan çifte altın madalya ile döndü. Osmanlı mutfağından hazırladığı Hünkâr Beğendi ve Terkibi Çeşidiye yemekleri ile ana yemek kategorisinde iki altın madalya birden kazandı. Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali'nde altın, Dünya Aşçılar Birliği (WACS) İstanbul Kıtalararası Mutfak Günleri Yarışması'nda gümüş madalya kazanan Hatice Atmaca, "Bu benim çocukluk hayalimdi. İlk defa yurt dışında ülkemi temsil ettiğim yarışmada iki altın madalya birden kazandım. Türk Bayrağı ile var olmak, ülkeme bu gururu yaşatmak benim için çok önemli oldu" dedi. ■ SEBAHATTİN ALP

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.