Kendinizi keşfedeceğiniz bir yıla giriyorsunuz

Şimdiye kadar keşfetmediğiniz özellikleriniz ortaya çıkacak. Başarılarla dolu günlerin eşiğindesiniz. Aile ilişkileriniz bu yıl ön planda olacak. Kalıcı aşkların ilk adımını atacaksınız. Önünüze kariyer fırsatları çıkıyor

2010'da bizi neler bekliyor / Astroloji Kraliçesi Filiz Özkol falınıza baktı
TERAZİ ( 24 Eylül - 23 Ekim )
Grup: Hava/erkeksi/öncü,Pozitif
Yönetici gezegen: Venüs
Simgesi: Adalet,Denge,Uyum
Sembolü:Bir Terazi
Mitolojik yöneticisi:Adalet Tanrıçası Athena
Renk: Pastel renkler
Değerli taş: Opal,pembe kuvartz
Şanslı Günü: Cuma
Şanslı Sayısı: 6
Karşıt evi:Koç
Hayvanları: Kuğu Kertenkele
Şehirleri:Viyana, Frankfurt
Meslekleri:Ressam, müzisyen,hakim, modacı, aktris, aktör, yazar, gazateci
Doğal Taşı: Zümrüt
Metali: Bakır
Kokuları: Gardenya, Yasemin, misk
Çiçekleri: Krizentem,beyaz gül, sarı papatya
Otları: Aleo Vera, Kuzu kulağı
Ağaçları: Servi Diş budak,asma,incir,elma , kayısı,badem, eğrelti otu
Baharatları: Karanfil zencefil
Yiyecekleri: Süt Bal,meyveler
GENEL ÖZELLİKLERİ:
Herhangi bir konuda karar vermeden önce bütün şartları dengeye getirmeye çalışırlar. Olaylardaki etkenlerin olması gereken oranlarını sanki tartarlar. Bu yüzden onları tanımlayan sözcük 'Tartarım'dır. Teraziler güçlü bir adalet duygusuna sahiptirler. Abartılı bir hareketleri yoktur. Fakat yakın dostlarının vefasızlıkları onları çok etkiler. Nazik ve yumuşak sözlerle insanlarla iletişim kurarlar. Fakat, istemedikleri bir konuda ısrar edilirse sabır ve kibarlılıklarını yitirebilirler. Çevresinde olup, bitenler için çok meraklı insanlardır. Başkalarının yaşantısına girmeye bayılırlar. Çok istedikleri güzel şeylere başka arkadaşları sahip olduğu zaman kıskançlık duyguları ortaya çıkar, hatta ayni şeylere sahip olmak için hileli yollara başvurabilir. Kendilerini geliştirmiş Teraziler ise, çıkarları için ilkelerinden taviz vermezler. Yalnızlığı sevmezler.

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ:

Terazi burçlarının fiziksel yapıları çok güçlüdür. Zodyak'ın en güzel kişileri diyebiliriz. Uzun boylu, ince vücutlu, düz kahverengi saçlı, yuvarlak yüzlü, düz kahverengi saçlı, beyaz tenli ve koyu renk gözlüdürler
ERKEKLERİ:
Bu adamdan pek çok öğüt alacaksınız.Sorunlarınızı büyük bir zevkle dinleyecek ve ve size yardımcı olmak için tüm olanaklarını kullanacaktır. Sizi o eşsiz mantık gücünün etkisi altına alacaktır. .İkna kabiliyeti çok yüksektir. Onunla birlikteyken, eski hayal kırıklıklarınızı unutacaksınız.Size gülümsediği anda, tüm dünyanın ayaklarınızın altında olduğunu hissedecek ve, sanki içinizden bir şeyler kopacak ve onun mıknatıs kişiliği altında kendinizi çok farklı dünyalar içinde bulacaksınız.Fakat Venüs'ün etkisinde olan bu erkekle,aşkınızın sonsuza kadar süreceğine inanacak kadar saf olmayın.O, sizi üzmeden ve kırmadan kaçmaya çalışabilir. Çünkü, ilişki kan kaybetmeden uzaklaşmak ve aşkını hep en güzel anılarıyla hatırlamak isterler.Bir terazi erkeği yüz yaşına gelse bile,karşı cinse ilgisini kaybetmeyeceği için, çevresi daiama kalabalık ve kadınlarla çevrili olacaktır. Zodyakın aşk yapma sanatını çok iyi bilen bu erkeğin karşında hiçbir kadın ilgisiz kalamayacağı muhakkak.
KADINLARI:
Terazi burcu kadınlarının çoğu, karşılarına en ufak bir fikir tartışması olanağı çıktığı zaman, keskin zekalarını göstereceklerdir.Teraziyle tartışmaya girmek istemezseniz, o kendi kendiyle tartışacaktır. Bir terazi kızı tek başına kavgayı başlatabilir ve büyük bir zevkle sürdürebilir ve yine kendisi sonuçlandırabilir. Ona göre her şey sonunda eşitlenir. O daima haklıdır ve sonunda son kararları o verecektir.Terazi kadını adil değilse, dünyada hiçbir şey eşit değildir.
Onun çekiciliği ve dayanılmaz tebessümü diğer kadınlardan çok farklıdır. Açık ve berrak bir mantıkla sizi daima kendine inandıracaktır.
O bir Venüs kızıdır. Hayatı güzel ve zevkli yaşamak, ve satın alabileceği tüm güzel şeyleri ister. Onların büyük paralara ihtiyaçları vardır. Lüksü, pahalı giysileri, parfümleri severler. Bir terazi kadını asla aşksız yaşayamaz. Gerek iş hayatında, gerek özel yaşamında daima romantik bir ilişkiye ihtiyaç duyar. Özellikle seveceği bir erkeğin özlemini çeker. Zaman zaman, dengelerini kaybedebilir. Çünkü, duygusal dünyası daima karışıktır. Özlemlerini ve isteklerini karşılayamadığı zaman kaprisli yönleri ortaya çıkar.
ÇOCUKLARI:
Çok yönlü Terazi çocukları çocukluk yıllarında oldukça çekingen ve usludurlar. Yemek problemi olmayan ve fazla ağlamayan bebeklerdir. Gürültüsüz ortamlarda huysuzluk etmeyen bu bebekler, büyürken sizi yormayacaktır. Hislerini açmayan bu terazi çocukları sürekli sizden ilgi bekleyeceği için, annelerinin ve babalarının anlayışlı olmaları şarttır. Çocukluk yıllarından itibaren güzelliklere düşkündür. Erken yaşta onun hangi konuya karşı kabiliyeti olduğunu analamak gerekir. Özellikle anne ona çok itina etmeli ve büyüme çağında sevgi ve şevkatini esirgememelidir. Genelde ağlamak yerine uyumayı tercih ederler. Sürekli bağıran ve tartışan aile büyüklerinden rahatsızlık duyarlar. Zekaları çok çabuk gelişir. Okul yıllarında sosyalleşmeye başlarlar. Kararsızdırlar.

2010'DA TERAZİ:

2010 yılı Teraziler için sorumluluk yılı olacaktır. Şimdiye kadar keşfetmediğiniz özellikleriniz ortaya çıkacak. Oldukça başarılı olan günlerin eşiğindesiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi günlük pratikler içinde olması gereken yere yerleştirmeyi becererek, atılımları birer birer gerçekleştireceksiniz.Bu yıl, aile yaşantınızı düzenli tutmalı, onlara daha sevgi ve anlayışla davranmalısınız. Son yıllarda kan bağı olduğunuz kişilerle bazı sürtüşmeler yaşamıştınız. İşte bu yıl dargınlıklara sonvermek için karşınuıza bir çok fırsat geçecektir. İlşkilerinize farklı bir boyut getirceksiniz. Evren size her türlü yardımlaşmanızı destekliyor. Sorumluluk duygunuzun ağır basması sizi yoracaktır. Fakat siz tüm bu sorunlarla başa çıkmayı öğreneceksiniz. Alışkanlıklarınız pekişecek, ve sevdiğiniz kişiyle geçmişi yeniden gözden geçireceksiniz. Bazılarınız ileriye yönelik kalıcı aşkların ilk adımlarını atacaklar. Yıl sonunda kariyerinizle ilgili iyileşme fırsatlarını iyi değerlendirmelisiniz. çalışma hayatınıza yeni bir disiplin getirmeniz gerekebilir. Çevre koşullarınızı yeniden sınayabilir, uzun süredir düşlediğiniz sanat çalışmalarına ağırlık verebilirsiniz. Yılın ilk aylarında dikkatli olmalı ve hata yapmamaya özen göstermelisiniz. İş yaşamınızda bazı sertlikler yaşayabilirsiniz. Ailenizin hedefleri doğrultusunda büyük bir içtenlikle başarılı çalışmalar içinde olacaksınız. İşinizle ilgili hırslarınız yoğun olduğu halde, aile içi duygularınız daha ağır basacak. Uyum arzulayan hisleriniz, kariyeriniz konusunda size olumlu etkiler verecek.
TERAZİ ÜNLÜLERİ:
HÜLYA AVŞAR, TARKAN, AYŞEGÜL ALDİNÇ, TARIK AKAN, NEŞE ERBERK, NURSELİ İDİZ LEVENT KIRCA, YILDIZ KENTER, MEHMET ASLANTUĞ.

SAĞLIK

Uyku ve yürüyüş size iyi gelecek

25 Şubat - 16 Mart tarihlerinde iç dünyanız oldukça karışık olacak. Kendinize karşı hoşgörülü olabilir ve bazı gerçekleri saptırabilirsiniz.. Alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız.
Sağlığınız konusunda yoğun tempoların size zarar verebileceğini düşünmeli ve rutin bir programın size sağlayacağı olumlu enerji dengesini unutmamalısınız.Uzun yürüyüşler ve düzenli uyku sayesinde ay boyunca gerekli sağlık koşullarınızı sağlayacaksınız.
İŞ VE KARİYER
Kendinizi değişime bırakıp rahatlayın

2010 Yılında olumlu ve olumsuz etkilerin kalıcı olmadığını bilmeli ve her ne olursa olsun, değişimin getireceği güzelliklere teslim olmalıyız. Bu yıl liderlik özelliklerinizle, çevrenize kılavuzluk etmeniz için gerekli tüm vasıflara sahipsiniz. Bazen sert tepkiler verecek ve agresif olacaksınız. Fakat tüm bunlar sizin keskin yönlerinizi ortaya çıkaracak ve başarınızı körükleyecektir. Yaratıcılığınızı, devinimlerin ön gördüğü koşullara uyarlayarak yaşama geçirebilirsiniz. Düşünürler ve felsefe adamları için önemli bir dönem. Şimdiye kadar düşündüğünüz fakat bir türlü gerçekleştiremediğiniz projeleriniz varsa, bu dönemde başarı ile uygulayabilirsiniz. Çünkü işinize yarayacak tecrübeli kişiler çevrenizde olacaktır. Dostlarınız ve çevrenizi sınamak ve önemli fırsatları görmek için tam zamanı. Durgunlaşan ilişkilerinizde görmeniz gereken detayları yakalayacaksınız. Mesleki açıdan uygun şartları gündeme getirecek önemli kişilerle ve gruplarla tanışacaksınız.
ÖNEMLİ GÜNLER:
10 Ocak- 28 Şubat sorumluluk bilinci
12 Mart- 17 Mayıs karalarınızı gözden geçirmelisiniz.
1Hazian- 29 Temmuz iş temponuzu gözden geçirmelisiniz.
22 Ağustos- 18 Ekim iyi diyaloglar
29Mayıs- 15 Ağustos başarılı imzalar atacaksınız

AŞK HAYATI

Aşk ve iş arasında kalabilirsiniz

Aşk gezegeniniz Mars ve yönetici gezgeniniz Venüs 2010 yılında bir aşk fırsatlarını kapınıza getirecek. Yaşam sürekli değişen bir olgu olduğuna göre, Evinizle ilgili hareketlenme söz konusu. Düşüncelerinizde farklı titreşimleri sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.Bu yıl, arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirecek ve ilişkilerinizi süzgeçten geçireceksiniz. Daha seviyeli kişilerle yaptığınız arkadaşlıklar, dostluk zevkinizi olumlu bir şekilde size hissettirecek. Siz hayal kırıklığı yaşatan bir çok arkadaşınız oldu ve onları artık bertaraf etmek istiyorsunuz. Aşk ilişkileriniz istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanız güçleşebilir veya yanlış algılanabilir, partneriniz tarafından hırpalanabilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirerek, aksayan yönlerini açığa çıkarın. Partnerinizle aranızda sorun olan; mesleki çabalarınızın, aşk hayatınızın önünde olması ikilemini çözmelisiniz. Bu yıl yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir. Eski bir sevgili ile sosyal bir aktivite de karşılaşabilir ve geçmiş günlerden söz edebilirsiniz. Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.Bazı alışkanlıklarınızı daha fazla sürdürmek anlamsız olacak.8 Mart-31 Mart arasında Venüs yedinci evinizde ilerleyecek. Sosyal girişimlerinizin çoğalmasıyla yaşamınız oldukça hareketlenecek. Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz.
ÖNEMLİ GÜNLER:
7 Mart- 29 Mart kendinizi beğenme ve çekici ve cazip günleriniz
10Nisan-21 Mayıs aşk ve flört tutkuları ve erotizm
9 Haziarn-4 Temmuz ciddi ilşkiler için şanslı bir dönem
11 Ağustos- 15 Ekim sorunları büyütmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.