Kendini özel hissedenlerin mekanı, ‘Leylak Otel’

Koray ve Özlem Yükseloğlu çifti Leylak Oteli’i hobi olarak işletiyor. Kar amacı gütmeyen çift, misafirleri için özel kahvaltılar, özel sürprizler ve lezzetler sunuyor

2010 yılından itibaren faaliyet göstermeye başlayan Leylak Otel, Alaçatı merkezde yer alıyor. 18 odalı otel, butik konseptte hizmet veriyor. Mekanı, 2016 yılında Koray-Özlem Yükseloğlu çifti devralmış. İşini severek yapan Yükseloğlu çifti bu işi hobi olarak yapıyorlar. Kar amacı gütmüyorlar. Burasını prestijli, kaliteli, standardı yüksek özel bir mekan olarak işletmek istiyorlar. Koray- Özlem çifti çok gezmişler, sektörü ve sorunlarını çok iyi biliyorlar. 2 yıl istedikleri yeri bulmak için araştırma yapmışlar. Sonunda istedikleri gibi bir mekanı, Leylak Oteli bulunca işletmeye karar vermişler.

KALİTE STANDARDI

Özlem hanım sanat tarihi okumuş; Koray bey, Kimya öğretmeni ama mesleğini yapmıyor. İstanbul'da inşaat işi ile uğraşıyorlar. Leylak Otel'de kalite ve standardı yüksek tutmak amacıyla farklı bir fiyat politikası uygulamışlar. Sezonda Cumartesi günleri bütün misafirlere özel sürprizler yapıp açık büfe kokteyller düzenliyorlar. Klasik Alaçatı'daki butik otellerin aksine geniş, ferah odalara ve kullanım alanlarına sahip. Burada misafirlerle sıcak dostluklar, ilişkiler kuruluyor. Gün içerisinde limitsiz çay, kahve ikramları ücretsiz yapılıyor. Müthiş bir kahvaltı sunumuyla serviste harikalar yaratıyorlar. Bu kadar yıldır Lezzet Durakları yazarlığı yapıyorum, tüm Türkiye'yi gezdim doğrusu bu kadar farklı lezzetli, özel bir kahvaltı görmedim.

SUNUM BİR HARİKA

Öncelikle sunum harika, sanki karşınızda bir tablo var. Leylak Otel'de her gün farklı bir konseptte kahvaltı yapıyorsunuz.
Bir hafta kalsanız, yedi gün farklı bir sunumla kahvaltı sunuluyor. Yazın yoğun dönemde, sezonda karışıklığı önlemek için masalar akşamdan hazırlanıp isimler yazılıyor. Kahvaltıda peynirinden, zeytinine, börek çeşitlerinden, etine ve sucuğuna kadar hepsi özel yöresinden ve lezzetli.
Ayrıca her gün Özlem hanımın belirlediği özel sıcaklarla kahvaltınız bir şölene dönüşüyor. Bir gün gözleme, bir gün yumurta çeşitleri ve menemenler her gün farklı çeşitte yapılıyor. Ürünlerin tamamı yöresinden, bölgesinden alınıyor. Kayseri'den sucuk, Tire'den kaburga eti, Hatay'dan Sürk (Küflü peynir) yoğurtla servis ediliyor. Peynir çeşitlerini Alaçatı pazarından özel peynircilerinden, yumurtalar köyden alınıyor, reçelleri ise kendileri yapıyor.
Son söz olarak, işinizi sevgiyle özenle severek yapınca ortaya bu şekilde kalite değer hizmet çıkıyor. Yükseloğlu çiftini başarılı sevgi dolu çalışmalarında dolayı kutluyorum.

SEZER ALTAN

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.