Kurubaklagilleri sofranızın baş tacı yapın

A, C, D ve E vitaminlerinden zengin beslenmenin yanı sıra kuru baklagil ağırlıklı beslenmek hastalıklara karşı koruyarak daha sağlıklı bir kış geçirmeye yardımcı olur. Aynı zamanda kuru baklagiller, bitkisel protein içerdiğinden vejetaryen beslenmenin en önemli besin kaynaklarından birini oluşturur. Kuru baklagiller hem içerdiği bitkisel kaynaklı protein hem de lifli yapısıyla oldukça faydalı. Kuru baklagiller içerisinde kolesterol ve doymuş yağ bulunmadığından kalp sağlığını destekler. Kalp hastalığı olanların haftada iki kez yemeleri önerilir. İçerdiği B12'nin yanı sıra tiamin, riboflavin, niasin ve folik asit gibi B vitaminleriyle sinir sisteminin çalışmasına katkı sağlar.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.