• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.11.2016, 00:00

DİLAN GWYN'DEN OCAK'TA YENİ DİZİ

​Yıllar önce ailesinin Türkiye'den ayrılıp İsveç'e yerleşmesiyle yurt dışında yaşayan ve önceki yıllarda "Türkler baktı, Hollywood kaptı." manşetleriyle ülkemizde tanınan genç aktris Dilan Gwyn, Amerikan Freeform kanalının yeni dizisinde baş rol oldu. Daha önce Da Vinci Demons dizisinde Çerkes bir karakteri canlandıran genç oyuncu, son olarak Hollywood yapımı Dracula Untold filminde rol almıştı. Freeform'un Ocak ayında başlayacak olan Beyond adlı dizisinde doğaüstü güçler kazanan bir gencin hikayesi anlatılacak.
Willa karakterini oynayacak olan Gwyn'e Burkely Duffield eşlik edecek. Dizinin yayınlanan fragmanlarında izleyicilerine görsel efekt şöleni sunacağı görülüyor.

KOURTNEY KARDASHIAN 4. ÇOCUK İÇİN BARIŞTI

Geçtiğimiz Temmuz ayında 9 yıllık ilişkilerini sonlandıran Kourtney Kardashian ve Scott Disick çiftinin tekrar birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi.
US Weekly'nin ulaştığı yakın bir kaynaktan alınan bilgilere göre Disick'in birleşmek için gösterdiği çabalara kayıtsız kalamayan Kourtney Kardashian'ın çocuklarını da düşünerek bu kararı aldığı ve dördüncü çocuğunu doğurmak istediği iddia edildi.

BROOKE MUELLER OĞULLARINA SALDIRDI

Charlie Sheen'in eski eşi Amerikalı aktris Brooke Mueller iddialara göre madde etkisi altındayken çocuklarına saldırdı. Görgü tanıklarının yaşanan olayı polise bildirmesiyle hakerete geçen ekipler Mueller'i 7 yaşındaki ikizleriyle Utah yakınlarında SUV tipi bir aracın içinde buldu. Hastaneye yatırılan 39 yaşındaki oyuncuyu çocuklarını döverken gördüklerini söyleyen başka görgü tanıkları da olayı doğruladı.

THE XX YENİ ALBÜMÜNÜ DUYURDU

İngiliz indie pop grubu The XX, uzun bir aranın ardından yeni bir albüm kaydetti.
Grubun üçüncü albümünün adı 'I See You' adını taşıyor.
10 parçadan oluşan albümden 'On Hold' adlı parça geçtiğimiz günlerde internette yayınlandı.
İndie elektronik tarzın bu albümde de etkili olacağı görülüyor.
Yeni albümün Ocak'ta satışa sunulacağı bildirildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI