• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.11.2016, 00:00

CHARLIZE THERON İLE JAVIER BARDEM DÖNÜYOR

MAD MAX: Fury Road ile eski popülerliğine kavuşan Oscar ödüllü aktris Charlize Theron Ocak ayında seyirciyle buluşuyor.
'The Last Face' adlı filmin geniş oyuncu kadrosunda Javier Bardem de bulunuyor.
Afrika'da geçen hikayede bir yönetmen ile ülkeye gönüllü gelen bir doktorun aşk hikayesini anlatıyor. Filmin merakla beklenmesinin bir başka nedeni ise 15 yıl aradan sonra tekrar yönetmen koltuğuna oturan Sean Penn tarafından yönetilecek olması.

KANYE WEST HASTANELİK OLDU

Ünlü rapçi Kanye West, konser turnesini iptal ettikten bir gün sonra Kaliforniya'da sinir krizi geçirdi.
Polisler tarafından Los Angeles'taki UCLA Medical Center'a yatırılan Kanye West'in kendisine zarar vermemesi için kelepçelendiği öğrenildi. Söylentilere göre West, Kim Kardashian ile evliliğinde yaşadığı sorunlar nedeniyle ABD turnesinin tamamını iptal etmişti. New York'ta olan Kim Kardashian ise, haberi alır almaz özel jetiyle Los Angeles'a geri döndü.

RİHANNA AKILLANMIYOR

Yıllar önce birlikte olduğu Chris Brown'dan birçok kez fiziksel şiddet gören ve sevgilisini bir kaç kez affeden Rihanna, 2009 senesinde kesin olarak ayrılık kararı almıştı. Yakın kaynaklar Rihanna'nın yıllar içinde Brown'ı unutumadığını iddia etmişlerdi.
Radaronline.com'a konuşan Rihanna'nın yakın bir arkadaşı yıldızın, Brown'daki olumlu değişime inanamadığını ama her gün konuşup buluştuklarını söyledi. Chris Brown'ın kendisini affettirmek için büyük çaba gösterdiğini de belirtti.

İKİNCİ ÇOCUK İÇİN HAZIR

Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele son konserinde ikinci çocuğunu doğurmak istediğini açıkladı.
Çıktığı turnenin bir an önce bitmesini beklediğini söyleyen Adele hamile kalmaya hazır olduğunu, oğlu Angelo'nun da sürekli kardeş istediğini söyledi. Daha önce oğlunun büyümesini izleyebilmek için bir daha dünya turnesine çıkmayacağını açıklayan sanatçı "Merak etmeyin, benden kurtulamayacaksınız, konserlerime devam edeceğim" diye ekledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA