• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.11.2016, 00:00

Amber Heard'a 10 milyonluk dava

Johnny Depp ile yaşadığı çalkantılı evlilik nedeniyle zor zamanlar geçiren Amber Heard'e bir kötü haber de rol aldığı 'London Fields' filminin yapımcılarından geldi. Filmin yapımcıları Hanley ve Gertner'ın avukatları Los Angles Yüksek Mahkemesi'ne sunduğu dilekçede, Amber'in çekimler sırasında uygun olmayan davranışlarda bulunduğu, gizlilik yükümlülüklerini ihlal ettiği ve tanıtım sözleşmesine uymadığı gerekçeleriyle 10 milyon Dolar'lık tazminat davası açtıkları iddia edildi. Martin Amis'in romanından uyarlanan filmde özel güçleriyle kendi cinayetini öngören Nicola Six'in hikayesi anlatılıyor. Oyuncu kadrosunda Johnny Depp de bulunmakta.

2017 Grammy Ödülleri'ni James Corden sunacak

Bu sene 59. düzenlenecek olan Grammy Ödülleri'nin sunucusu Amerikan televizyonlarının sevilen komedyeni James Corden olacak. Yaptığı talk show programı The Late Late Show ile tüm dünyada ünlenen Corden geçtiğimiz haftalarda Tony Ödülleri'ni sunmuştu.
Yıllardır Grammy Ödülleri'ni sunan müzisyen LL Cool J'in yerine açıklanan Corden'ın performansı şimdiden merak konusu oldu. Ödül töreni 12 Şubat'ta gerçekleşecek.

Metroda soyundu

Son dönemlerde bir çok firmanın tanıtım yüzü olan Iskra Lawrence New York metrosunda soyundu. Şaşkın bakışlar arasında aniden soyunmaya başlayan Lawrence insanlara kendilerini oldukları gibi sevmeyi, saygı duymayı ve hayattan bu şekilde keyif almayı öneren bir konuşma yaptı. 26 yaşındaki mankenin yıllar önce şişman olduğu söylenerek modellik yapmasına sıcak bakılmamış daha sonra Instagram'da 'Şişman Manken' diye fenomen oldu.

Madonna'nın oğlu uslanmıyor

Popun kraliçesi Madonna'nın eski eşi Guy Ritchie'den olan oğlu Rocco Ritchie uyuşturucu bulundurmaktan tutuklandı. Annesi ile yaşamak istemediği için velayeti Guy Ritchie'ye verilen ve bu yüzden İngiltere'de yaşayan Rocco Ritchie, komşuları tarafından polise şikayet edildi.
The Sun'a konuşan kaynaklar, Rocco'yu uyuşturucu içerken gördüklerini ve verdiği rahatsızlık nedeniyle polise şikayet ettiklerini açıkladılar. Babasının Londra'daki Primrose Hill'teki evine gelen polislere bir şeyler fırlattığını söyleyen kaynaklar, polislerin Rocco'nun hareketlerinden şüphelenip üstünü aradığını ve uyuşturucu bulduklarını açıkladılar. Polis merkezine götürülen gencin daha sonra kefaletle serbest kaldığı öğrenildi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI