• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kadro genişliyor ÇAĞRI ZORER

Kadro genişliyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.05.2017, 00:00

Başrollerinde ünlü oyuncular Ewan McGregor ve Lea Seydoux'nun yer aldığı romantik bilim-kurgu filmi Zoe'nun kadrosuna sürpriz isimler katıldı. Yönetmenliğini Drake Doremus'un üstlendiği, senaryosunu ise Richard Greenberg'in kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosuna 6 Grammy ödüllü müzisyen Christina Aguilera, Theo James, Rashida Jones, Miranda Otto ve Matthew Gray Gubler katıldı. Filmin temel çekimleri 8 Mayıs'ta Montreal'de başlayacak.
Filmin vizyon tarihi hakkında ise şimdilik bir bilgi yok.

Kim Kardashian bir kez daha ayrılık kararı aldı

Geçtiğimiz aylarda Kanye West'ten boşanmaya karar veren ama eşinin rehabilitasyon merkezine yatırılması nedeniyle bundan vazgeçen Kim Kardashian, bir kez daha ayrılığı düşünmeye başladı.
RadarOnline'nın çifte yakın bir kaynaktan edindiği bilgilere göre, Kim Kardashian'ın Met Gala'ya yalnız gelmesinin sebebi Kanye West ile büyük bir kavga yaşamış olması. Geçtiğimiz hafta basına düşen selülitli görüntülerinden rahatsız olup tekrar bıçak altına yatmak isteyen Kim Kardashian'a, eşi Kanye West'in karşı çıkması kavgayı fitilleyen ateş olmuş. İkilinin yakın çevresi, son yaşanan kavgadan sonra Kimye çiftinin evliliklerini yürütmesine ihtimal vermiyor.

Kylie Jenner yasak tanımadı

Geçtimiz gece ünlülerin akın ettiği Met Gala'da organizatörler tarafından ilginç bir yasak getirildi.
New York'ta düzenlenen gecede davetlilerin selfie çekip paylaşması yasaklandı. Kostüm enstitüsünün gecenin fotoğraf haklarını ellerinde bulundurmak istediği için böyle bir karar aldığı öğrenildi. Fakat Kardashian klanından Kylie Jenner bu yasağı delerek sosyal medyada gündeme oturdu. Birbirinden ünlü isimlerle tuvalete giren Jenner unutulmayacak bir selfieye imza attı. Aralarında Kim Kardashian, Kendall Jenner, Lily Aldridge, Brie Larson gibi bir çok ismin bulunduğu fotoğraf 3 milyonun üzerinde beğeni aldı.

Selena yoksa beğeni de yok

Geçtiğimiz hafta Norveçli ünlü DJ Kygo'nun ikinci LP'sinin çıkış şarkısı olan "It Ain't Me"nin resmi video klibi yayınlanmış ve izleyenleri hayal kırıklığına uğratmıştı. Kygo-Selena Gomez düeti olan parçanın klibinde, beklenilenin aksine Gomez'in olmaması hayranlarını üzdü. Youtube ve diğer sosyal medya ağlarında Selena Gomez'in klipte yer almaması öfkeye neden olurken, bir ayrılık şarkısı olan "It Ain't Me"nin video klibi, şarkının sözleri ile bağdaştırılamadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA