• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İkinci kez anne oldu ÇAĞRI ZORER

İkinci kez anne oldu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.05.2017, 00:00

Hamileliğinin son dönemlerinde sürekli olarak karnı burnunda fotoğraflar paylaşan şarkıcı Ciara ikinci kez anne oldu. Geride bıraktığımız ay 'Hoşgeldin Bebek' partisi düzenleyen 32 yaşındaki Ciara, eşi Russell Wilson ile bebeklerini kucakladı. Doğumdan bir süre önce sakin bir ortam ihtiyacını gidermek adına bir sahil kasabasına yerleşen Ciara, mutlu haberi yine sosyal medya hesabından verdi. Future ile olan ilişkisinden Future Zahir Wilburn adlı bir oğlu olan Ciara, Sienna Princess Wilson adını verdiği bir kız çocuğu sahibi oldu.

Bu kez güldürecek

Hollywood'un güzel yıldızı Scarlett Johansson'ın komedi filmi, Kızlar Gecesi'nin vizyon tarihi belli oldu.
Çekilemeyen en iyi senaryoların değerlendirildiği Black List'e giren film, çılgın bir bekarlığa veda partisi veren bir grup kız arkadaşı konu alıyor. Aksiyon filmlerinin favori kadın oyuncusu Scarlett Johansson'un yanı sıra kadroda önemli isimler yer alıyor. Ghostbuster'dan Kate McKinnon, 22 Jump Street'in yıldızı Jillian Bell ve Altın Küre adayı oyuncu Demi Moore'u kadrosunda buluşturan Kızlar Gecesi, 16 Haziran'da sinemalarda olacak

Balotelli yine rahat durmadı

İtalyan futbolcu Mario Balotelli, sosyal medya üzerinden çok tartışılacak bir paylaşımda bulundu. Kim Kardashian'ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarından birini hedef alan ünlü futbolcu, Instagram'ın hikaye bölümünden, Kardashian'ın bikinili fotoğrafını paylaştı, Kardashian'ın rap şarkıcısı eşi Kanye West'i işaret ederek, "Gerçekten bu ne böyle? Kanye bununla nasıl birlikte olabiliyorsun? İğrenç. Dünyada estetik ameliyat geçirip de daha çirkin olan tek kadın" notunu yazdı.

Vin Diesel'den Rap performansı

Ünlü aksiyon yıldızı Vin Diesel, Billboard Latin Müzik Ödülleri'nde sahneye çıkıp şov yaptı. Ünlü oyuncu Billboard Latin Müzik Ödülleri'nde sadece bir aktör ve yapımcı değil, aynı zamanda iyi de bir şarkıcı olduğunu gösterdi. Miami'de düzenlenen müzik ödüllerine katılan 49 yaşındaki yıldız, gecenin en çok ödül kazanan ismi Nicky Jam'le düet yaptı ve büyük beğeni topladı. Nicky, Diesel'in çok iyi bir şarkıcı olduğunu söyleyerek, "Diesel'e birlikte bir şarkı yapmamız gerektiğini söyledim, ama o utangaç" dedi.

Terminatöre 'Şeref Nişanı'

Eski California valisi ve oyuncu Arnold Schwarzenegger, Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Elysee Sarayı'nda Fransız Cumhurbaşkanı Francois Hollande ile görüştü. Hollande, Schwarzenegger'a Fransız Şeref Nişanı takdim etti. Schwarzenegger, Hollande ile çekilen fotoğrafını Twitter'dan paylaşarak, "Beni çevre ile ilgili çalışmalarım için Legion of Honour rütbesine layık görmenizden dolayı teşekkürler Cumhurbaşkanı Hollande" notunu yazdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA