• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bir nişan da Victoria Beckham’a ÇAĞRI ZORER

Bir nişan da Victoria Beckham’a

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.04.2017, 00:00

David Beckham'ın ülkesine olan katkılarından dolayı imparatorluk nişanı almasından 13 yıl sonra eşi Victoria Beckham, Britanya İmparatorluk Nişanı almak üzere Buckingham Sarayı'na gitti. Prens William ile bir araya gelen modacıya, nişanı takıldı. Ödül töreni sonrası konuşma yapan 42 yaşındaki Victoria Beckham, "Bu durum mutluluk verici. İngiliz vatandaşı olmaktan ve Britanya İmparatorluk Nişanı'nı Cambridge Dükü'nün elinden almaktan gurur duyuyorum" diye konuştu.

Madonna'nın Hayatı Film Oluyor

Dünyan ın en büyük starlarından Madonna'nın hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. "Blonde Ambition" adını taşıyan film, 1980'li yıllarda Madonna'nın, New York'ta şöhret, romantizm ve kadınları bertaraf eden müzik endüstrisinde ilk albümünü çıkarma çabasını anlatıyor. 1983 çıkışlı ilk albümü "Madonna"nın yapım sürecinde geçecek film, Madonna'nın şöhretle tanışması, bir kadın olarak müzik endüstrisinde yaşadığı zorluklar ve aşk hayatı etrafında şekillenecek. Filmin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Radiohead'e 'Konserini İptal Et' baskısı

Radiohead 'in dünya turu kapsamında 19 Temmuz'da Tel Aviv'de vereceği konser öncesinde sanat dünyasında imza kampanyası başlatıldı.
Aralarında efsanevi Pink Floyd grubunun vokalisti Roger Waters, yönetmen Ken Loach, yazar Alice Walker dahil 50 ismin bulunduğu bildiride, Radiohead'den, Filistin'e destek vermek adına İsrail'e uygulanan kültürel boykota uyması istendi. Radiohead'in İsrail konserini iptal etmesi için yürütülen kampanyaya sosyal medyadan da destek geldi.

Chris Soules gözaltında

Amerikalı TV yıldızı Chris Soules'ın Iowa'da kamyonetiyle yaptığı trafik kazası, bir traktörün hendeğe yuvarlanmasına neden oldu.Kazada traktörü kullanan kişi hayatını kaybederken, Soules'ın olay yerinden yürüyerek kaçması polisi harekete geçirdi.Iowa emniyeti tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alınan Chris Soules'ın kaza sırasında alkollü olup olmadığı henüz netlik kazanmazken, kazanın geçtiğimiz Pazartesi gerçekleştiği açıklandı.

Dizi dünyası karışacak

Amerikal ı televizyon, sinema ve tiyatro senaristlerini temsil eden Writers Guild of America, gelirlerinin son iki yılda %23 azalmasını öne sürerek, greve gidebileceğini duyurdu. 2007 yılında greve giden yazarlar, 100 gün süreyle kalem bırakmış ve birçok dizinin yayını durmuş, sektör ciddi yara almıştı. Yıllar sonra gözler yine sendikaya çevrilmiş durumda. Entertaintment Weekly'ye göre, olası grev durumunda olumsuz yönde etkilenecek diziler arasında The Walking Dead ve American Horror Story gibi önemli yapımlar görülüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA