• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Johnny Depp’ten sürpriz ÇAĞRI ZORER

Johnny Depp’ten sürpriz

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.05.2017, 00:00

Sinemanın uzun soluklu serilerinden Karayip Korsanları'nda Kaptan Jack Sparrow'u canlandıran Hollywood'un ünlü yüzü Johnny Depp, Disneyland ziyaretçilerine güzel bir sürpriz hazırladı.
Disneyland Parkı'nın Karayip Korsanları temalı bölümünü gezen ziyaretçiler, karşılarında Kaptan Jack Sparrow'u görünce heyecanlarını gizleyemediler. Johnny Depp'in bal mumu heykeli misali hareketsiz durduğu mağarada aniden konuşması ziyaretçileri korkuttu. Karşılarındaki kişinin ünlü oyuncunun kendisi olduğunu anlayan insanlar bol bol fotoğraf çekti.

Dünyaları istedi

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, Purpose Turnesi'nin Mumbai ayağına hazırlanırken konser öncesi ve sonrasını kapsayan istekleriyle organizatörleri şaşırttı. 10 Mayıs'ta vereceği konser öncesi şehri gezmek için Rolls-Royce marka bir araç ve 120 kişilik ekibi için 10 lüks otomobil isteyen Bieber, konser vereceği stadyuma inmek için de helikopter istedi.
Konaklama için beş yıldızlı iki otelin suit odalarını isteyen ünlü popçu, ayrıca yoga malzemeleri, masöz, vitaminli su, badem sütü gibi birçok isteğinin şehre geldiğinde hazır olmasını söyledi.

Partiden hastaneye kaldırıldı

Ameri kalı film yapımcısı ve aktris Lena Dunham katıldığı Met Gala partisinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Met Gala'da şık elbisesiyle ışıldayan Dunham, gecenin sonunda yapılan partiye katıldı. Yorgun olduğu gözlenen 30 yaşındaki yapımcı, iyi olmadığını söyleyerek hastaneye gitmek istediğini söyledi.
Daha önce endometriozis hastalığına yakalandığını açıklayan ve tedavi sürecine devam eden Dunham, kontrolleri yapıldıktan sonra hastaneden taburcu edildi.

Selfie çekmenin püf noktalarını anlattı

30 yaşındaki İngiliz model ve oyuncu Rosie Huntington-Whiteley, Glamour dergisinin Haziran sayısının kapak kızı oldu. Modellikten oyunculuğa yönelen ünlü yıldız, dergiye Los Angeles'taki hayatından, sosyal medyada iyi selfie çekme taktiklerine kadar bir çok konudan bahsetti.

Brad Pitt'ten itiraflar

Brad Pitt, Angelina Jolie ile ayrılığı hakkında ilk kez GQ dergisine konuştu. Girdiği bunalımdan çıkmak için alkole başvurduğunu itiraf eden Pitt, "Boş eve gitmek acı veriyordu, bu yüzden bir buçuk ay boyunca arkadaşımın evinde kaldım" dedi. Ayrılıkla ilgili kendini suçlayan oyuncu, "Birini seviyorsan serbest bırak. Bunun ne demek olduğunu hissederek de biliyorum artık" ifadesini kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA