• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Harry Potter senaryosu çalındı ÇAĞRI ZORER

Harry Potter senaryosu çalındı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.05.2017, 00:00

Yazar J.K. Rowling'in kendi el yazısıyla kaleme aldığı Harry Potter'ın senaryo girişi çalındı.
İngiliz polisi çalınan parçanın bulunması için harekete geçti. 'Harry Potter' serisinin yazarı J.K. Rowling, kendi el yazısıyla yazdığı senaryo girişinin çalındığını duyurdu.
A5 boyutunda bir kartta yer alan el yazısı senaryo, İngiltere'nin Birmingham şehrinde yapılan bir soygunda çalındı. 800 kelimelik el yazısı hikaye, 2008 yılında yazarların özgürlüğünü destekleyen İngiliz Pen örgütü yararına açık artırmada 32 bin 135 dolara satılmıştı. West Midlands polisi Twitter'dan üzerinden Harry Potter hayranlarına, çalınan senaryoyu bulmaları için yardım etmeleri çağrısı yaptı. "Bu eşsiz parçayı satın alan insanlar gerçek Harry Potter hayranları. Bu parçayı gören ya da satıldığını bilenlerin polisle irtibat kurmalarını istiyoruz" dedi.
Rowling de Twitter üzerinden "Eğer size teklif edilirse lütfen satın almayın" çağrısı yaptı.

Yeni mutantlar açıklandı

Sinemanın en sevilen süper kahraman serilerinden biri olan X-Men'in yeni serisinde genç mutantlardan oluşan bir ekip kurulacağı açıklanmıştı.
X-Men: The New Mutants adını taşıyacak filmin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başladı.
Game of Thrones'un başarılı oyuncusu Maisie Williams ile Split filmindeki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Anya Taylor-Joy'un yeni X-Men filminde rol alacakları resmi olarak açıklandı. Filmin vizyon tarihi ise 13 Nisan 2018 olarak duyuruldu.

Aşkı David Foster'da buldu

Amerikalı aktris Katherine McPhee geçtiğimiz hafta sonu Malibu'da yeni bir aşka yelken açtı. 8 yıllık eşi Nick Cokas'tan geçtiğimiz yıl boşanan güzel oyuncu, Kanadalı müzisyen David Foster ile görüntülendi.
Deniz manzarasına karşı romantik bir akşam yemeği yiyen ikilinin oldukça samimi odukları görüldü.
E!Online'ın görüştüğü ikiliye yakın bir kaynak "David tüm gece boyunca Katherine'in yanağından defalarca öptü. İkisi harika görünüyordu ve güzel bir gece geçirdiler" ifadelerini kullandı.

Powers Boothe hayatını kaybetti

Emmy ödüllü oyuncu Powers Boothe 68 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun uykusunda doğal sebeplerden vefat ettiği açıklandı. Televizyon ekranında Deadwood ve Agents of S.H.I.E.L.D. gibi dizilerde, beyazperdede ise Günah Şehri gibi beğenilen yapımlarda boy gösteren ünlü oyuncu genellikle kötü adamları canlandırmasıyla tanınıyordu. Vefat duyurusu Boothe'un arkadaşı oyuncu Beau Bridges'ten geldi.
Ünlü oyuncunun cenazesi Teksas'ta gerçekleşecek.

Ev hapsine deva

Amerikalı televizyon yıldızı Chris Soules geçtiğimiz nisan ayında neden olduğu trafik kazası sonucu bir çiftçinin ölmesine neden olup olay yerinden kaçmıştı. Yakalanıp gözaltına alınan ünlü yıldızın mahkemeye yaptığı başvuru reddedildi. Soules'ın avukatları yaptıkları savunmada Chris Soules'ın kazadan sonra kaçmadığını yardım çağırmaya gittiğini ve olay yerine gelen yardım ekiplerini kendisinin çağırdığını iddia etti. Mahkeme bu savunmayı kabul etmeyip dava sonuçlanana kadar Soules'ın ev hapsinin devamına karar verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA