• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
MTV Film ve Dizi Ödülleri sahiplerini buldu ÇAĞRI ZORER

MTV Film ve Dizi Ödülleri sahiplerini buldu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.05.2017, 00:00

Her yıl Los Angeles'ta düzenlenen MTV Film ve Dizi Ödülleri bu yıl Adam Devine'ın başarılı sunumuyla Shrine Auditorium'da gerçekleşti.
Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden En iyi film ödülü 'Güzel ve Çirkin'e giderken, en iyi dizi 'Stranger Things' seçildi. En iyi oyuncu ödülleri de kazanan yapımlarla paralellik gösterdi. En iyi film oyuncusu Emma Watson olurken, En İyi Dizi Oyuncusu ödülüne genç yetenek Millie Bobby Brown layık görüldü.
Her ödül töreninde olduğu gibi MTV'nin de kırmızı halısı gecenin en çok konuşulan anlarından biriydi.
Geçtiğimiz günlerde yeni tarzıyla büyük beğeni toplayan Cara Delevingne yine gecenin en çok dikkat çeken ismi oldu. Amerikalı oyuncu Zendeya da şık yeşil elbisesiyle gecede ışıldadı.

Bütün hesaplarını kapattı

Amerikal ı rapçi Kanye West, hiçbir açıklama yapmadan Twitter ve Instagram hesaplarını kapattı. Sosyal medya hesaplarını neden kapattığına dair hiçbir açıklama yapmayan West, Twitter'da 27 milyon takipçiye ulaşarak, en çok takipçisi olan 50 ünlü arasındaki yerini almıştı. ABD'li şarkıcının Instagram hesabında ise 2,6 milyon takipçisi vardı. Son günlerde Kim Kardashian ile büyük kavgalar yaşayan ünlü şarkıcının bu hareketinin özel hayatındaki sorunlarla ilgili olduğu iddia ediliyor.

Killerman'in başrolü Liam Hemsworth'un oldu

"Cash Only" filminin yönetmeni Malik Bader'in yazıp yöneteceği aksiyon-gerilim filmi "Killerman"in başrol oyuncusu Liam Hemsworth oldu. Hollywood Reporter'ın özel haberine göre Hemsworth, filmde hafıza kaybı hastalığı ile uğraşan ve küçük para aklayan birini canlandıracak. Death of a President belgesel filmi ile George W. Bush'a düzenlenen süikastı ele alan yönetmen Malik Bader, bu kez kurgu bir gerilim filmi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor

Acı çeken karakterleri oynamayı bıraktım

Amerikal ı oyuncu Brad Pitt; GQ dergisine verdiği röportaj ile merak edilen birçok konuya açıklık getirdi. Pitt, Angelina Jolie ile yollarını ayırdıktan sonra 1,5 ay kadar David Fincher'ın evinde kaldığını itiraf etti.
Acı çeken karakterleri canlandırmanın nasıl bir şey olduğu sorulan ünlü oyuncu, "O tarz karakterleri oynamayı bıraktım. Bunun acı turizmine benzediğini düşünüyorum. Daha önce ailesinden 9 kişiyi kaybetmiş Afrikalı bir anneden daha büyük gülebilen kimseyi görmedim" diyerek cevapladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA