• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
’Zor Bir Çocukluk Geçirdim’ ÇAĞRI ZORER

'Zor Bir Çocukluk Geçirdim'

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.05.2017, 00:00

Amerikalı sosyetik güzel Oliva Palermo, Cosmopolitan dergisinin kapak kızı oldu. Aktris yanından çok Amerikan sosyetesi olarak tanınan Palermo, dergi için verdiği röportajda çocukluk döneminde yaşadığı zorlukları anlattı. Çocukluk döneminde öğrenme zorluğu yaşadığını itiraf eden 31 yaşındaki oyuncu, bu nedenle çok zor zamanlar yaşadığını söyledi. Yaşadıklarının hayatında birer eksiklik olarak gördüğünü ve bunun da yaratıcılığına olumlu etkileri olduğunu ifade eden güzel oyuncu böyle bir yetenek için okulun şart olmadığını söyledi.

Kraliçe direksiyona geçti

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, pazar günkü kilise ayini çıkışında arabasını kendi kullandı. 91 yaşındaki Kraliçe'nin, Jaguar marka aracını kullanırken şoförü de yanına oturdu. Sağlık sorunları nedeniyle bazı sorumluluklarını hanedan üyelerine devredeceği için "emekliye ayrılabileceği" konuşulan Kraliçe 2. Elizabeth, II. Dünya Savaşı döneminde İngiltere ordusunda mühendis ve sürücü olarak görev yapmıştı. İlerleyen yaşına rağmen İngiltere'de bulunduğu vakitlerde arada sırada direksiyon başına geçen kraliçe, yurtdışı gezilerinde ve resmi temaslarında kraliçenin aracını şoförü kullanıyor.

Irina ve Bradley yollarda

olan Irina Shayk ve Bradley Cooper çifti, motosikletle gezerken görüntülendi. Los Angeles'ta görüntülenen çiftin, bebekleri Lea de Seine'i bakıcılarından almaya gittikleri öğrenildi. Shayk kızıyla birlikte otomobile binerken Cooper ise motosikletle ailesini takip etti. Şu sıralar hem başrolde yer aldığı hem de yönetmenliğini üstlendiği 'A Star is Born' filmiyle meşgul olan Cooper, katıldığı TV şovunda yeni rolü babalık hakkında konuşmaktan kaçındı. 'Dünyanın en güzel bebeği' doğdu manşetiyle tanıtılan Lea de Seine'yi objektiflerden uzak tutmaya çalışan çift yorgun görünüyordu.

Katy Perry yeni albümünü anlattı

Amerikalı şarkıcı Katy Perry yeni albümünün hazırlıklarının bittiğini açıkladı. Yaklaşık 40 parça ile yola çıkan başarılı şarkıcı uzun uğraşlar sonunda 25 parçayı elediğini ve büyük ihtimalle albümün 15 parçadan oluşacağını müjdeledi. Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda Taylor Swift ile aralarındaki rekabet hakkında da konuşan Perry, bu albümün Swift'in Bad Blood parçasına bir cevap olarak düşünülmemesi gerektiğini söyledi. Ünlü yıldız "İçinde olmadığım konularda konuşma gereği duymuyorum. Bu albüm başkalarıyla alakalı değil" diyerek Swift konusunu kapattı. Albümün adını hala düşündüğünü yakın zamanda karar vereceğini söyleyen Perry, yeni albümünden oldukça umutlu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA