• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Garner yalnız geziyor ÇAĞRI ZORER

Garner yalnız geziyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.06.2017, 00:00

Geçtiğimiz yıllarda 10 yıllık evliliklerini bitireceklerini açıklayan Jennifer Garner ile Ben Affleck, birlikte görüntülenmemeye devam ediyor. Pazar günü çocuklarıyla birlikte kiliseye giden 45 yaşındaki Amerikalı oyuncu elinde 'Harry Potter ve Ateş Kadehi' kitabını taşırken görüntülendi. Ünlü oyuncu, California'daki Pacific Palisades adlı kiliseden ayrıldıktan sonra çocuklarıyla birlite bir arkadaşının evine gitti. Ben Affleck'in yine ailesinin yanında olmaması, ikilinin evliliklerinin bittiği yorumlarına neden oldu.

KADROYA BİR YILDIZ DAHA EKLENDİ

Hollywood'un ünlü isimlerini bir bir bünyesinde toplayan Peaky Blinders'ın zengin oyuncu kadrosuna bir isim daha eklendi.
Şu sıralar yeni sezon çekimleri Manchester'da devam eden dizi hakkında konuşan Steven Knight, Oscar ödüllü oyuncu Adrien Brody'nin diziye katıldığını müjdeledi.
Game Of Thrones'tan diziye transfer olan Aidan Gillen'ın karakteri hakkında da açıklama yapan Knight, "Güzel bir sezon bizi bekliyor" dedi. Dizinin dördüncü sezonunda Brody ve Gillen'ın yanı sıra Tom Hardy, Charlotte Riley ve Charlie Murphy'yi de izleyeceğiz.

CORNELL'E VEDA ETTİ

Amerikalı müzisyen Norah Jones, Soundgarden ve Audioslave'in kısa bir süre önce intihar eden vokalisti Chris Cornell'in anısına, Detroit'te verdiği konserde 'Black Hole Sun' parçasını seslendirdi.
Yakın arkadaşı olan Chris Cornell'e özel bir parçayla veda eden Norah Jones, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına duygulu anlar yaşattı. Detroit'te kaldığı otel odasının banyosunda ölü bulunan Cornell'in kendini astığı ortaya çıkmıştı.

YENI STADA SÜRPRİZ ZİYARET

Amerikalı ünlü oyuncu Tom Cruise, 'Mumya' filminin Madrid galası için İspanya'ya gitti. Atletico Madrid kulübünün yeni yapılan stadyumuna sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren ünlü aktör, stada hayran kaldığını söyledi. Ziyaretinde Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo'nun eşlik ettiği Cruise, "İspanya'da futbol maçı izlemek gibisi yok" dedi. Stat açıldığında tekrar gelmek istediğini ifade eden Cruise'a, üzerinde ismi yazılı olan bir forma da hediye edildi.

KARA KEDİ RUSSEL

Bir süredir birlikte olan İngiliz aktris Annabelle Wallis ile Coldplay'in vokali Chris Martin arasına Russell Crowe girdi. 'Mumya' filminde beraber rol alan Wallis ile Crowe'un yakınlaşması Chris Martin'i rahatsız etmiş durumda.
Son olarak geçtiğimiz hafta Avustralya'daki bir filmin galasında bir araya gelen Crowe'un Wallis'in omzunu öpmesi bardağı taşıran son damla oldu.
Chris Martin'in son yaşanan olaydan sonra çileden çıktığı iddia edildi.

FİRST LADY ŞIKLIĞIYLA CEVAP VERDİ

Beyaz Saray'ın First Lady'si Melania Trump eşi Donald Trump'ın başkan seçilmesinden sonra modacılar tarafından kara listeye alınmıştı.
First Lady kendisini giydirmeyeceğini açıklayan modacılara ihtiyacı olmadığını giyim tarzıyla gösterdi. Suudi Arabistan, Vatikan, Belçika ve Sicilya gezilerinde çoğunlukla Dolce & Gabbana imzalı kıyafetler giyen Melanie Trump, bu kıyafetlerle moda eleştirmenlerinden tam not aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA