• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Amanda Seyfried geri dönüyor ÇAĞRI ZORER

Amanda Seyfried geri dönüyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.06.2017, 00:00

Meryl Streep'in başrolünde yer aldığı müzikal Mamma Mia'nın beyazperdedeki devam halkası için hazırlıklar başladı. Filmin kadrosu da yavaş yavaş açıklanıyor. "Mamma Mia:
Here We Go Again!" adını taşıyacak devam halkasında ilk filmin Sophie'si Amanda Seyfried devam halkasında da boy gösterecek.
Devam serisini The Best Exotic Marigold Hotel'in yazarı Ol Parker yazıp yönetecek. Filmin müzikleri için de Benny Andersson ve Björn Ulvaeus kadroda yer alıyor. İlk yapımın oyuncu kadrosunda Streep'in yanı sıra Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters ve Christine Baranski yer almıştı.
"Mamma Mia: Here We Go Again!" 20 Temmuz 2018'de ülkemizde izleycilerle buluşacak.

'SONSUZA DEK SENİNLE YAŞAYACAĞIM'

Arrow dizisinin güzel oyuncusu Katie Cassidy bir süredir birlikte olduğu Matthew Rodgers ile nişanlandı. Rodgers'ın Instagram'da paylaştığı yüzük fotoğrafı, ikili hakkında çıkan nişan haberlerini doğrulamış oldu. Nişan sonrası Hint okyanusunda bir adaya tatile giden Katie ve Matthew çifti, sosyal medya hesaplarından da birbirlerine aşklarını ilan ettiler.
Katie Cassidy yaptığı paylaşımda "Sonsuza dek seninle yaşamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

PINK FLOYD EFSANESİNDEN YENI ALBÜM

Efsanevi rock grubu Pink Floyd'un en etkili ismi olarak bilinen İngiliz müzisyen Roger Waters, 25 yıl aradan sonra yeni bir albüm çıkardı. Sony Müzik etiketiyle yayınlanan rock albümünün adı, 'Is This The Life We Really Want?' Prodüktörlüğünü Nigel Godrich'in üstlendiği albümde, 'Smell the Roses', 'Deja Vu', 'The Last Refugee', 'When We Were Young', 'Broken Bones' gibi toplam 12 şarkı yer alıyor. Protest şarkıların yer aldığı albümde ABD Başkanı Donald Trump, mülteci sorununa kayıtsız kalanlar, iklim değişikliği ve şiddet sempatizanlarına eleştiriler var. Albümün satış rekorlar kırması bekleniyor.

"JAMES BOND OLMAK İSTİYORUM"

Vizyona giren 'Sahil Güvenlik' (Baywatch) filminin başrol oyuncularından Priyanka Chopra, James Corden'ın The Late Late Show programına konuk oldu. Kendisine yöneltilen "Bond kızı olmayı düşünür müsünüz?" sorusuna Chopra'nın yanıtı iddialı oldu. 34 yaşındaki Hintli oyuncu ve 2000 yılı Dünya Güzeli, "Ben Bond kızı değil James Bond olmak isterim" şeklinde yanıt verdi.
Programa Chopra ile birlikte katılan 'Karayip Korsanları - Salazar'ın İntikamı' filminin yıldızı Kaya Scodelario ise "Ben Bond'u öldüren ve onunla birlikte olmak zorunda olmayan kızı oynamak isterim" yanıtıyla dikkat çekti.

Havuz keyfi yaptılar

2017'nin çok konuşulan ilişkilerinden biri olan Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez aşkı doludizgin devam ediyor. Son zamanlarda çift hakkında çıkan haberlerde, evliliğin yakın olduğu ve çiftin yaşayacakları evi seçtikleri iddia edilmişti. Çocuklarını sık sık biraraya getiren ikilinin geçtiğimiz hafta sonu çocuklarıyla birlikte havuz keyfi yapması, evlilik provası olarak yorumlandı.
"Henüz ortada yüzük yok" açıklaması yapan Jennifer Lopez, evlilik teklifi beklediğini belli etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA