• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bella Hadid aradığı askı buldu ÇAĞRI ZORER

Bella Hadid aradığı askı buldu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.08.2017, 00:00
Geçen hafta Hollywood’un ünlü DJ’lerinden Daniel Chetrit ile görüntülenen model Bella Hadid dün de Chetrit ile sarmaş dolaş fotoğraflandı

Son yılların yıldızı parlayan modellerinden Bella Hadid, The Weeknd'den geçtiğimiz yıl ayrılmış ve daha sonrasında ciddi bir ilişkiye başlamamıştı.
Yalnız olmayı sevdiğini söyleyen güzel model sonunda aradığı aşkı New York'ta buldu. Geçtiğimiz hafta Hollywood'un ünlü DJ'lerinden Daniel Chetrit ile görüntülenen süper model dün de Chetrit ile sarmaş dolaş fotoğraflandı. Arkadaşlarıyla Soho'daki bir restoranda yemek yiyen çiftin neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Miss Teen 2017 güzeli seçildi

erika'da her yıl düzenlenen Miss Teen güzellik yarışması bu yıl da büyük ilgi gördü ve kazanan Sophia Dominguez- Heithoff oldu. Sadece fiziksel güzelliğin yeterli olmadığı yarışmada, güzellerin yetenek ve fikirlerinin de aldıkları puanı etkilemesi Miss Teen'e ilgiyi arttırıyor. Bir hafta boyunca zorlu bir kamp dönemi geçiren güzeller hazırladıkları projeleri de jüriye sunarak Miss Teen olmak için ellerinden geleni yaptı. Gelişim engelli yetişkinler için yardım projesini anlatan 17 yaşındaki güzelin yarışmayı kazanması sunduğu kanun tasarısı büyük alkış aldı.

Eşinden boşanmak istemiyor

erikalı basketbocu Carmelo Anthony geçtiğimiz Nisan ayında eşi La La Anthony ile ayrılık kararı almıştı. Aylardır boşanma davası açmayan Carmelo Anthony eşinden ayrılmak istemediğini Twitter'da paylaştığı fotoğraf ile gösterdi. Ünlü basketbolcu La La Anthony'nin fotoğrafını paylaşıp altına bir çift göz, kalp ve dünya emojisi ekledi. Görünüşe göre Carmelo Anthony eşinden vazgeçmediğini herkesin bilmesini istiyor.

Şimdi de müziğe el attı

Ünlü model ve oyuncu Cara Delevigne, Rihanna ile birlikte başrolünde oynadığı Luc Besson imzalı Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'nun tanıtımı için "I Feel Everything" (Her Şeyi Hissediyorum) isimli parçayı seslendirdi. Podyumlar sayesinde tüm dünyada tanınan ünlü model sinema kariyerine hızlı bir giriş yapmış ve birçok filmde rol almıştı. 24 yaşındaki Delevigne, modellik ve oyunculuktan sonra sesiyle de beğeni topladı. Yapımcılığını ünlü müzisyen Pharrel Williams'ın üstlendiği şarkı kısa sürede milyonlarca kez görüntülendi.

Judy Greer'in zorlu dönemi

Marvel Studios ve Disney Pictures'ın yeni Karınca Adam filminde kadro genişlemeye devam ediyor. İlk filmde Scott Lang'in eski karısını canlandıran Judy Greer'in yeni filmde geri döneceği kesinleşti. Yoğun bir takvimi olan güzel aktris filmde yer alacağını öğrenince "Bu kadar yoğun bir dönemde hepsinin altından nasıl kalkacağımı bilmiyorum. Zor bir dönem beni bekliyor" dediği öğrenildi. Ülkemizde 6 Temmuz 2018'de vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğunda Peyton Reed oturacak.

Süper ikili

Friends ile 13 yıl önce ekranlarda gördüğümüz Jennifer Aniston ve Big Little Lies ile herkesin büyük beğenisini kazanan Reese Witherspoon sitcom komedi dizisinde buluşmaya hazırlanıyor. New York medyasındaki sabah programlarını konu alacak olan sitcom için kablolu kanallar ve dizileri seyircilerle buluşturan online platformlar yarışa girişti. Friends'in finalinin ardından Aniston'un ilk büyük projesi olacak olan dizinin yüksek ratinglere oynayacağı konuşuluyor. Michael Ellenberg'ün orijinal fikrinden çıkan dizinin senaryosunu ise Jay Carson kaleme alacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA