• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Kumar değil YEMEKLER ilgimi çekiyor’ ÇAĞRI ZORER

‘Kumar değil YEMEKLER ilgimi çekiyor’

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.08.2017, 00:00

Latin star Jennifer Lopez, Paper dergisinin Ağustos sayısına konuk oldu. Derginin Las Vegas temalı çekimlerinde yer alan Lopez, Vegas'ın en seksi şehir olduğunu söyledi. 48 yaşındaki güzel şarkıcı "Bence insanlar rahatlamak ve eğlenmek için buraya geliyor. Benim asıl ilgimi çekense buradaki yemekler" dedi. Dünyanınher yerinden en iyi şeflerin Vegas'ta olduğunu söyleyen Lopez, "Kumar oynamıyorum ama çok yemek yiyorum. Burada yaptığım en büyük çılgınlık ise, sabaha kadar sahnede dans etmiş olmam" ifadesini kullandı.

Margot Robbie'yi tanıyamadılar

SuIcIde Squad filmindeki Harley Quinn performansıyla geçen yıla damgasını vuran Margot Robbie yeni filminde kraliçe oldu. Başrolünü Saoirse Ronan'la paylaştığı yeni tarihi drama Mary Queen of Scots filminde I. Elizabeth'i canlandıran Robbie'nin kraliçeye benzeyebilmek için uğradığı değişim herkesi şaşırttı. Filmin setinden paylaşılan görüntülerde güzel oyuncuyu kimse tanıyamadı ve sosyal medyada "Bu Margot Robbie olamaz" yorumlarına neden oldu.


Gwyneth Paltrow geri dönüyor

Çekimleri devam eden Avengers 4 setinden yeni görüntüler yayınlandı ve böylece Gwyneth Paltrow'un da "Pepper Potts" rolü ile geri döndüğü kesinleşti. Yayınlanan fotoğraflarda uzun bir aradan sonra geri dönen Paltrow'un yanı sıra Robert Downey Jr., Mark Ruffalo ve yönetmen Anthony Russo ile birlikte filmin setinde görüntülendi. Avengers: Infinity War'dan bir yıl sonra vizyona girmesi planlanan yapımın vizyon tarihi 26 Nisan 2019 olarak açıklandı.

Mariah Carey'e photoshop tepkisi

Geçtiğimiz ay aldığı kilolar nedeniyle dansçılarının kaldırmakta zorlandığı Mariah Carey, sahne şovunun aksamasına neden olmuş ve sosyal medyada çok konuşulmuştu. Başarılı şarkıcı yapılan yorumlar nedeniyle son paylaştığı fotoğrafında photoshop ile kilolarını saklamaya çalıştı. Fotoğraf üzerinde yapılan oynamayı hemen farkeden takipçileri ünlü şarkıcıya ağır eleştirilerde bulundu. Carey'e, "Bu senin vücudun değil" ve "Ya vücudunu böyle kabul et ya da spor salonuna git" yorumları yapıldı.

En çok kazanan aktörler

Forbes dergisi her yıl hazırladığı yılın en çok kazananlar listesinin erkek oyuncular kategorisini açıkladı. Deepwater Horizon, Patriots Day ve son olarak Transformers 5: Son Şövalye filmiyle de bu yıl karşımıza çıkan Mark Wahlberg 68 milyon dolar ile bu yılın en çok kazanan erkek oyuncusu oldu. Listenin 2. sırasında ise Hızlı ve Öfkeli 8, Sahil Güvenlik filmlerinde rol alan Dwayne Johnson yer buldu. "The Rock" lakaplı oyuncu 65 milyon dolar kazandı. Johnson'ı Hızlı ve Öfkeli serisindeki rol arkadaşı Vin Diesel takip etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA