• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Chris Brown o geceyi anlattı ÇAĞRI ZORER

Chris Brown o geceyi anlattı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.08.2017, 00:00

Amerikalı rapçi Chris Brown bir zamanlar büyük aşk yaşadığı Rihanna'ya nasıl saldırdığını anlattı. Chris Brown:
Hayatıma Hoşgeldiniz adıyla hazırlanan belgeselde ünlü rapçi 2009 yılında Rihanna ile birlikteyken bir partiye gittiklerini söyledi. O sıralar Rihanna'yı başka bir kadınla aldattığını itiraf eden Brown, partide o kadınla karşılaşınca Rihanna'nın sinirlendiğini ve arabaya döndüklerini söyledi. Ünlü rapçi o geceyi şu sözlerle anlattı; "Arabada tartışırken kendimi kaybettim ve Rihanna'ya sert bir yumruk attım, dudağı patlamıştı. Neden vurduğumu bilmiyorum, pişmandım. Bu ben değildim, kendimi canavar gibi hissediyordum.
Artık biliyorum ki, bu olay peşimi hiç bırakmayacak" itirafında bulunan Brown, olaydan sonra beş yıl boyunca gözetim altında tutulmak kaydıyla şartlı tahliye olmuş, kamu hizmeti cezası almıştı.

AdrIana LIma'dan TV programı geliyor

Son zamanlarda Metin Hara ile olan ilişkisiyle basında oldukça yer kaplayan Adriana Lima, yakında yeni bir televizyon programı ile ekranlarda yerini alacak. Güzellik yarışması formatında olacak olan programın sunuculuğunu Adriana Lima üstlenecek.
Jüride Beyonce'nin makyaj sanatçısı Sir John ve Vogue'un eski güzellik editörü Sarah Brown'un yer alacağı program 1 saat sürecek.
10 bölümlük sezonda 12 ünlü stilist ve uzman, çok sayıda kırmızı halı yarışması ve fotoğraf çekimi hazırlayacaklar.

En çok Emma Stone kazandı

Forbes dergisinin geleneksel olarak her yıl yayınladığı 'En ok kazanan kadın oyuncular' listesi açıklandı.
Oscar ödüllerine damgasını vuran 'La La Land' filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'nı alan Emma Stone listenin zirvesinde yer aldı. İkinci sırada, 25.5 milyon dolarla Jennifer Aniston yer alırken Forbes, Aniston'un gelirinin büyük bir kısmını Emirates, Smartwater ve Aveeno reklamlarıyla kazandığını kaydetti. Dior markasıyla bol sıfırlı bir sözleşme imzalayıp markanın yüzü olan Jennifer Lawrence, kazandığı 24 milyon dolarla ilk üçe girmeyi başardı.

Hellboy ekibine Sasha Lane de katıldı

Naziler tarafından açılan bir portal ile cehennemden dünyamıza gelen kırmızı kahramanımız Hellboy'un yeni filmi için oyuncu seçimleri netleşmeye başladı. Hellboy:
Rise of the Blood Queen adıyla gösterime girecek olan filmin kadrosuna American Honey ile yıldızı parlayan genç oyuncu Sasha Lane katıldı. Mike Mignola tarafından yaratılan çizgi romanlardan beyaz perdeye uyarlanacak olan filmde Lane, Alice Monaghan karakterini canlandıracak. Filmin kadrosunda şu an için başrol olarak Stranger Things oyuncularından David Harbour da yerini almış durumda.

Taht sızdırmaları

Online izlenme platformlarının her eve girmesinin ardından sızıntıların ardı arkası kesilmemeye başladı. Bu konuda en büyük darbeyi ise Amerkan kanalı HBO yedi. Tüm dünyada ilgiyle izlenen Game Of Thrones dizisinin 20 Ağustos'ta yayınlanacak olan yedinci sezon altıncı bölümü internete sızdı.
HBO İspanya'nın yanlışlıkla yeni bölümün fark edilmeden bir saat boyunca erişilebilirliğe açmış olması kullanıcılar tarafından tüm dünyaya yayılmasına neden oldu. Mahkemeye taşınan bu durumun cezasının ne olacağını önümüzdeki günlerde öğrenebileceğiz.


Üçüncü kez cinsel istismarla suçlanıyor

'Rosemary's Baby', 'Chinatown' ve 'The Pianist' gibi filmlerin Polonya asıllı yönetmeni Roman Polanski yine cinsel istismar suçlamasıyla karşı karşıya... Roman Polanski, Samantha Geimer ve Charlotte Lewis'in ardından bu kez Robin adlı bir kadın tarafından cinsel istismarla suçlandı.
Oscar ödüllü yönetmen, daha önce 13 yaşındaki bir çocukla cinsel ilişkiye girdiğini 1978 yılında kabul etmiş, 2010 yılında ise İngiliz oyuncu Charlotte Lewis tarafından cinsel istismarla Roman Polanski suçlanmıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA