• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rihanna’nın yeni malikanesi ÇAĞRI ZORER

Rihanna'nın yeni malikanesi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.08.2017, 00:00

Barbadoslu şarkıcı Rihanna bir yandan çocuklar ve eğitim üzerine sosyal sorumluluk projelerine vakit ayırırken bir yandan da kazandığı parayı gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Daha önce milyon dolarlık evler satın alan güzel şarkıcı yeni evini tam 6.8 milyon dolara satın aldı. Hollywood Hills'te bulunan malikanenin 7 bin metrekare olduğu öğrenildi. Rihanna'nın araba koleksiyonunu sığdırabileceği büyük bir otoparka sahip olan malikanenin arka bahçesinde de yüzme havuzu bulunuyor.

Taylor Swift 'ten yeni albüm müjdesi

Country müzik yaparak müzik dünyasına giriş yapıp yıllar içinde büyük bir hayran kitlesine kavuşan Taylor Swift, 3 yıllık bir aranın ardından yeni albümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Sosyal medya hesaplarından sevenlerine albüm müjdesini veren Swift, "Reputation" adlı çalışmasının 10 Kasım'da raflarda yerini alacağını duyurdu. Swift'in bir diğer sürprizi ise, albümden ilk bir parçayı yayınlaması oldu. 27 yaşındaki şarkıcının albüm kapağında ünlülerin fotoğrafçısı olarak tanınan Mert Alaş'ın imzası var.

First Lady 25 yıllık yaş farkını ilk kez konuştu

Fransa cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron Firs Lady olduktan sonra ilk röportajını Elle dergisine verdi. 2007 yılında evlenen Macron çiftinin arasındaki 25 yıllık yaş farkı hakkında da konuşan Brigitte Macron "Birlikte kahvaltı yapıyoruz, ben ve kırışıklıklarım, o ve gençliği; yapacak bir şey yok. Emmanuel ile evlenmeseydim hayatımın en önemli fırsatını kaçırmış olacaktım. Mutluyum" dedi. Seçim kampanyası döneminde dedikodular nedeniyle çok üstüne gidildiğini söyleyen First Lady "O dönem kadın düşmanlığıyla da mücadele etmek zorunda kaldım.
Hepsi geride kaldı" ifadelerini kullandı.

Manhattan caddelerinde turladı

Amerikalı model Martha Hunt geçtiğimiz gün New York'un lüks bölgesi olarak bilinen Manhattan'da objektiflere takıldı. Tek başına mağazaları dolaşan 28 yaşındaki model bol bol alışveriş yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA