• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Yılın En Şık’ı Malik ÇAĞRI ZORER

‘Yılın En Şık’ı Malik

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.09.2017, 00:00

Londra'da düzenlenen görkemli geceyle GQ Men of the Year 2017 ödülleri sahiplerini buldu. Tate Modern'de düzenlenen törene birbirinden ünlü isimler katıldı. En çok merak edilen ödül her sene olduğu gibi bu sene de "Yılın En Şık Erkeği" kategorisinde yaşandı. Eski One Direction grubu üyesi, Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı Zayn Malik "Yılın En Şık Erkeği" seçildi. Amerikalı oyuncu Jared Leto "Yılın Oyuncusu" seçilirken, Star Wars'un başrol oyuncusu Mark Hamill "Yılın Simgesi" unvanını aldı. Men of the Year ödüllerinde her yıl bir kadına verilen "Yılın Kadını" ödülü ise, İngiliz model Adwoa Aboah'a verildi.

Star Wars serisinde sürpriz bir ayrılık

Yeni Star Wars üçlemesinin 2. devam halkası Star Wars: Son Jedi için beklenti sürerken, serinin 9. devam halkasında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Star Wars: Episode IX'un yönetmen koltuğuna oturması için anlaşılan Colin Trevorrow'un projeden ayrıldığı açıklandı. Ancak bu gelişme, yönetmenin yapım şirketiyle ayrı düştüğü yönünde değil, Trevorrow'a filme odaklanmak için daha çok zaman verme amacı güden bir hamle olarak algılanmıştı. Lucasfilm'den gelen açıklamada; "Lucasfilm ve Colin Trevorrow, Star Wars: Episode IX projesinde karşılıklı olarak ortaklıklarını sonlandırmayı seçmiştir. Colin, geliştirme süreci boyunca harika bir ortak çalışmacıydı, ancak projemiz için vizyonlarımızın farklı olduğu sonucuna vardık" dendi.

Forma numarası kadar çocuk istiyor

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, kız arkadaşı ve büyük oğlu Cristiano Jr. ile İspanya'nın Madrid şehrinde görüntülendi. 6 aylık hamile olan 22 yaşındaki Rodriguez ve 7 yaşındaki Cristiano'nun birlikte iyi vakit geçirdiği gözlerden kaçmadı. İlk çocuğuna taşıyıcı anneden sahip olan ünlü futbolcu, iki ay önce aynı yöntemle isimleri Eva ve Mateo olan ikiz çocuklara sahip olmuştu. Chineese TV'ye verdiği röportajda ailesinin daha da genişleyeceğinin sinyalini veren Ronaldo, 7 numaralı formanın kendisi için uğurlu olduğunu söylerek, oğlunun da yedi kardeş olmak istediğini sözlerine ekledi: "Cristiano çok mutlu, her şeyin üstesinden geliyor. Daha fazla kız ve erkek kardeş istiyor.
7 kardeş olmak istediğini söyledi, yani sihirli sayım, bence bu iyi bir istek" ifadelerini kullandı.

Arrested Development ekranlara dönüyor

Dört yıllık bir aranın ardından Netflix sayesinde ekranlara dönmeye hazırlanan Arrested Development'ın çekimlerinden yeni fotoğraflar paylaşıldı. Veep'te de izlediğimiz Tony Hale, Twitter hesabından dizide annesi Lucille Bluth'u canlandıran Jessica Walter ile çekildiği fotoğrafı paylaştı. Arrested Development'ın beşinci sezonun konusu üzerindeki gizem perdesi henüz aralanmadı. Fakat TVLine'ın iddiasına göre dizinin yeni bölümlerinde Bluth Ailesi üyelerinin gençlik hikayelerini izleyeceğiz. Dizinin ne zaman sadık izleyicileri ile yeniden buluşacağı resmi olarak açıklanmadı ama bu sene içinde beklenen günün gelmesi muhtemel.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA