• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Taylor SwIft egosuna yenildi ÇAĞRI ZORER

Taylor SwIft egosuna yenildi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.09.2017, 00:00

Yeni albümünden piyasaya sürdüğü ilk teklisiyle yeniden müzik listelerinin zirvesine yerleşen ve dinleyicilerden büyük beğeni toplayan Taylor Swift hayranlarını üzdü. Geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Abigail Anderson'ın düğününe katılmak üzere Martha's Vineyard Adası'na giden 27 yaşındaki yıldızın, düğünün gerçekleşeceği evin kapısında kendisini bekleyen hayranlarına selam bile vermeden eve girmesi tepkilere neden oldu. İddialara göre, bekledikleri ilgiyi göremeyen hayranlarının Swift'i yuhaladığı ve hayranlarından birinin "Taylor, hayranlarını sevdiğini sanıyorduk" dediği öğrenildi. Hayranlarının fotoğraf çekmemesi için evin kapısına perde gerdiren Swift'in bu davranışı da protesto edildi.

SAHNEDE SÖYLEMEYİ BIRAKTI BEYAZPERD EDE SÖYLEYECEK

Çıktığı son dünya turnesinde bir daha turneye çıkmayacağını açıklayan İngiliz şarkıcı Adele'nin yeni projesi belli oldu. Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından biri olan Adele'nin müzikal filmde oynamaya hazırlandığı öğrenildi. Les Miserables, The Phantom of the Opera, Cats gibi dünyaca ünlü müzikallerin yapımcısı Cameron Mackintosh tarafından Working Title Films Stüdyoları'nda çekilecek olan Olivier müzikalinde boy gösterecek olan güzel şarkıcı yeni projesiyle ilgili henüz açıklama yapmadı.

"Doctor Who'nun geleceği harika"


İlk kadın 'Doktor'u ile ekranlara dönmeye hazırlanan fantastik yapım Doctor Who hakkında Steven Moffat açıklamalarda bulundu. Dizinin uzun zamandır yapım ekibinde bulunan Moffat, YouTube kanalı BabelColour'a verdiği röportajda "Doctor Who'nun önünde harika bir gelecek var ve ben de bir şekilde parçası olabileceğim. Jodie Whittaker'ın dizideki ilk sahnesini izledim, her şey mükemmel olacak. Kısacık bir sürede bile ihtiyacımız olan Doktor'u bize göstermeyi başarıyor" dedi. Peter Capaldi'nin ayrılığının ardından dümeni devralan İngiliz oyuncu Jodie Whittaker, daha önce Broadchurch ile ilgiyi üzerine çekmişti.

Markle Prens Harry ile ilgili ilk kez konuştu

Uzun süredir birlikte olan İngiliz kraliyet ailesinden Prens Harry ve aktrist Meghan Markle aşkı nihayet birinci ağızdan doğrulandı. Suits dizisiyle şöhrete kavuşan Amerikalı oyuncu Meghan Markle, Vanity Fair dergisine verdiği röportajda "Geçtiğimiz yıl tanıştık ve birbirimize aşığız. Şu an çok mutluyuz ve çok güzel bir hikayemiz var. Ben harika aşk hikayelerine bayılıyorum" dedi. Güzel oyuncu basının ilgisiyle nasıl başa çıktığına dair gelen bir soruya, "Günün sonunda her şey çok basit. Biz birbirine aşık iki insanız. Haberlere çıkmadan önce 6 ay boyunca sessiz sedasız çıkıyorduk ve o sırada ben çalışıyordum. İnsanların algısının değiştiğini görebiliyorum. Ben hala olduğum insanım ve bu ilişki beni tanımlamıyor" cevabını verdi.

Süper model anne

Dünyaca ünlü süper model Irina Shayk, bebeği Lea de Seine ile birlikte Los Angeles'ta görüntülendi. Ünlü modelin sıfır makyajlı olması dikkat çekti. 31 yaşındaki Rus modele, kızının babası, 42 yaşındaki ünlü oyuncu Bradley Cooper eşlik etmezken, bebeğini, kanguru aracılığıyla göğsünde taşıyan Shayk'a bebek bakıcısının da eşlik ettiği görüldü. Bebeğini mart ayında dünyaya getiren Irina Shayk, doğumdan kısa bir süre sonra hamilelik kilolarından kurtulmasıyla dikkat çekmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA