• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Lady Gaga hayranlarından dua istedi ÇAĞRI ZORER

Lady Gaga hayranlarından dua istedi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.10.2017, 00:00

Geçtiğimiz ay yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle müziğe ara verdiğini açıklayan Lady Gaga, hayranlarıyla arayı soğutmamaya gayret gösteriyor.
Fibromiyalji hastası (kronik ağrı sendromu) olan başarılı şarkıcı tedavisinin devam ettiğini ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Sevenlerine ilgilerinden ötürü teşekkür eden Gaga, Instagram paylaşımında "Bana dua ettiğiniz için teşekkür ederim. Hepimiz tek bir bedendeyiz. Ne kadar sakin kalırsak o kadar iç huzurumuzu buluruz, dünya da bulur. Nasıl derler bilirsiniz; biz bir dünyayız" ifadelerini kullandı.

TAYLOR SWİFT'TEN MORAL ÇİÇEĞİ

Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, Las Vegas'ta 59 kişinin hayatını kaybettiği katliamdan yaralı olarak kurtulan polis memuru Kimberlee Binder'ın karakoluna çiçek göndererek alkış aldı. Katliam gecesi tatil yapmak için orada bulunan polis memuru Binder, Taylor Swift'in kendisine gönderdiği çiçeğin fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına "Bu kaliteli davranış üzerine konuşalım.
Taylor Swift karakolumuza çiçek buketleri gönderdi. Güzel çiçekler herkesin yüzünü güldürebilir" notunu düşen Binder'ın paylaşımı yüzlerce beğeni aldı.

YILLAR SONRA YENİDEN THE PUSSYCAT DOLLS

2003 yılında aktör Johny Depp'in keşfetmesiyle müzik dünyasına adım atan The Pussycat Dolls, yıllar geçtikçe birer birer üyelerini kaybederek 2010 yılında tamamen dağılmıştı.
R&B ve pop müziğin en çok beğenilen kadın gruplarından biri olan TPD ekibi, hayranlarının karşısına yeniden birlikte çıkmak için hazırlıklara başlamış durumda. Detayları gizli tutulan buluşmanın nasıl olacağı ise merak konusu. Grup dağıldıktan sonra üyeleri ortadan kaybolmuş, sadace baş vokalist olan Nicole Scherzinger, solo kariyerine başarıyla devam etmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA