• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Angelina Jolie alışverişte ÇAĞRI ZORER

Angelina Jolie alışverişte

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.09.2017, 00:00

Brad Pitt ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Amerikalı oyuncu Angelina Jolie, Los Angeles'ta market alışverişi yaparken görüntülendi. Boşanma kararı aldıktan sonra magazin basının yoğun ilgisine maruz kalan Jolie, ünlü bir oyuncunun aksine herhangi bir vatandaş gibi süper markette alışveriş yaptı. Sabah saatlerinde süpermarkete giden ve diğer müşteriler tarafından fark edilmeyen 42 yaşındaki yıldız, aldığı ürünlerin etiketlerini okumayı da ihmal etmedi. Son zamanlarda zayıflığıyla eleştirilen ve sağlıklı yaşamadığı konuşulan Jolie'nin, alışveriş arabasındaki ürünlerin genel olarak sağlıklı ve doğal gıdalar olması dikkat çekti. Oscar'lı oyuncu alışveriş sonrası yorgunluğunu kahve içerek attı.

Jon Snow ve Yigritte nişanlandı

Tüm dünyada ilgiyle izlenen fantastik dizi Game of Thrones'ta Jon Snow karakterini canladıran Kit Harington ve yabani karakter Yigritte'e hayat veren Rose Leslie nişanlandı. Dizide canlandırdıkları karakterlerin bir dönem aşk yaşaması ile gerçek hayatta da yakınlaşan ikili uzun bir süredir birlikteydi. Sevilen çiftin evlilik tarihi için henüz net bir karar vermedikleri fakat yakın çevrelerine geçtiğimiz hafta nişanlandıklarını söyledikleri belirtildi. Geçtiğimiz ocak ayında, Rose Leslie, Harington ile olan ilişkisini resmiyete taşımak için ünlü oyuncunun İngiltere'nin Doğu Anglia bölgesinde bulunan malikanesine taşınmıştı. İngiliz The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, 30 yaşındaki oyuncunun kendisiyle aynı yaştaki kız arkadaşıyla bir an önce evlenmek istediğini söyledi.

Markle, saraya meydan okudu

SuIts'in yıldızı Meghan Markle'ın; ilk kez el ele görüntülendiği Prens Harry ile birlikteyken tercih ettiği gömlek, mesaj olarak yorumlandı.
298 dolar değerindeki özel tasarım gömleğin isminin The Husband (Koca, eş) olması, Marklı'ın İngiliz Kraliyet Ailesi tarafından onay aldığı şeklinde yorumlandı. Prens Harry'den üç yaş büyük olan Meghan Markle'ın üstündeki diğer kıyafetlerin toplamının Prens Harry'nin tercihlerinden daha pahalı olması ise dikkat çeken başta bir detay oldu.

Pretty Little Lies devam edecek

Geçtiğimiz sezonu final yaparak ekranlara veda eden sevilen dizi Pretty Little Liars, 'The Perfectionists' adındaki yeni bir seriyle televizyon ekranlarındaki serüvenini sürdürecek. Freeform kanalı, 7 sezon boyunca en çok rating kazandığı yapımı için pilot bölümü senaryosunu sipariş ettiğini açıkladı. Tüm kadronun devam dizisinde de yer alıp almayacağı merak konusu olurken kanaldan yapılan açıklamada Sasha Pieterse ve Janel Parrish ikilisinin kadrodaki yerlerini koruduğu belirtildi. Sara Shepard'ın kaleme aldığı ünlü roman dizisi The Perfectionists'ten uyarlanacak olan projenin şimdiden heyecan uyandırdığı görülüyor.


Bir kez daha Stephen King

Yazdığı romanları onlarca kez sinema ve dizilere uyarlanan Amerikalı yazar Stephen King'in 2008 basımı N adlı hikayesi de televizyon ekranlarına taşınıyor. 8 adıyla yayınlanacak olan dizinin, kısa hikayelerden oluşacağı ve Karanlık Çökünce (Just After Sunset) koleksiyonundan uyarlanacağı sızan bilgiler arasında. Serinin pilot bölümü, korku türündeki Lights Out ve Annabelle: Creation filmlerinin yönetmeni David F. Sandberg'e teslim edilirken senaryo Andrew Barrer ve Gabe Ferrari ikilisinin imzasını taşıyacak. Antik taşların bulunduğu bir Maine kasabasında geçen hikayede, taşların içinde yaşayan kötücül bir ruhun, ziyaret için gelen insanları delirtmesi işlenecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA