• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Beyonce malikanelere doymuyor ÇAĞRI ZORER

Beyonce malikanelere doymuyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.10.2017, 00:00

Müzik dünyasının en çok kazanan çiftlerinden biri olan Beyonce ve Jay-Z kazandıkları parayı gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. İkiz bebeklerini dünyaya getirdikten sonra Los Angeles'taki 55 milyon dolarlık malikanesinin yeterli olmayacağını düşünen Beyonce, Haziran ayında Malibu'da aylık kirası 400 bin dolar olan bir malikane kiralamış, Los Angeles'ta da bir ev satın almıştı. Aradan geçen kısa sürede ünlü çift yeni bir malikane daha aldı. Söylentilere göre New York'ta bulunan yeni malikane 90 milyon dolar değerinde.

SHAY MİTCHELL BAŞROLÜ KAPTI

Başarılı dizileriyle tanınan Amerikan kanalı ABC sıradaki projesi için Pretty Little Liars'ın yapımcısı Marlene King ile masaya oturdu. 'The Heiresses' adını taşıyan yapımın senaryosu Pretty Little Liars'da olduğu gibi Sara Shepard'ın romanına dayanacak.
Dizinin pilot bölümü için hazırlıkların başladığı öğrenilirken, başrolde karşımıza çıkacak ismin Pretty Little Liars'da yedi sezon boyunca Emily Fields karakterine hayat veren Kanadalı aktris Shay Mitchell olduğu açıklandı. The Heiresses, elmas imparatorluğuna sahip son derece varlıklı Saybrook ailesinin, yaşanan bir kazayla gizemli olaylara sürüklenmesini ele alıyor.

MARILYN MANSON ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Sıradışı tarzı ve farklı sahne şovlarıyla ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Amerikalı şarkıcı Marilyn Manson, New York kentinde verdiği konser sırasında ölümden döndü. Manhattan Center Hammerstein konser salonunda sahneye çıkan Manson, sahnenin içinde, dev bir tabanca şeklindeki platforma tırmanmaya çalışırken platformun üzerine devrilmesiyle yaralandı. Manson'un hastaneye kaldırıldığı aktarılırken, konser salonundaki kişilere evlerine gitmeleri söylendi.

SELENA & THE WEEKND AŞKI BİTTİ Mİ?

JustIn Bieber'la yaşadığı çalkantılı ilişkiden sonra The Weeknd ile birlikte olmaya başlayan Selena Gomez'in yüzü gülmüyor. İddialara göre, Selena Gomez, eylül ayında geçirdiği ameliyat sonrası sevgilisi The Weeknd'tan yeterince destek göremedi ve ikilinin arasının eskisi kadar iyi olmadığı öğrenildi.
Geçtiğimiz gün görüntülenen Selena Gomez'in yüzünün asık olması ve oldukça mutsuz görünmesi çiftin şu sıralar ayrılmak üzere oldukları söylentilerine neden oldu. Konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapmayan sevilen çiftin hayranları ise merakta.

DEMI LOVATO YENİ ALBÜMÜYLE ZİRVE YAPTI

Amerikalı şarkıcı, oyuncu ve söz yazarı Demi Lovato üç yıllık aranın ardından altıncı albümü "Tell Me You Love Me" ile listelere geri döndü.
Yeni albümü Amerika'da müzik listelerine 1 numaradan giren başarılı şarkıcı "Daddy Issues" ve "Lonely" isimli parçaları için de sosyal medya hesaplarında tanıtım videosu paylaştı. Slow parçaları R&B tarzıyla harmanlayan Lovato'nun yeni parçaları müzik dünyasında olumlu eleştiriler aldı.

STEVEN YEUN'UN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

The Walking Dead dizisi ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Steven Yeun, Haruki Murakami'nin "Norwegian Wood" kitabından uyarlanan "Burning" filminde rol alacağını doğruladı. Yönetmen koltuğunda "Poetry" filmi ile tanınan Lee Chang-Dong'un yer aldığı Burning filmi, Jong-su ve Hae-mi arasında geçen gizemli ilişkiyi konu alacak. Steven Yeun'un Ben karakterini canlandıracağı filmde yönetmen Lee Chang-Dong "Steven'ın gizemli ve ışıltılı karakteri Ben rolü için biçilmiş kaftan" açıklamasında bulundu. Filmin vizyon tarihi henüz belirlenmiş değil.

CADILAR BAYRAMINA ÖZEL POSTER

NetflIx'in fenomen dizisi Stranger Things'in yeni sezonuna ait yeni bir poster daha yayınlandı.
Dizinin resmi Twitter hesabından paylaşılan ilgi çekici afişte bu kez Jim Hopper puslu bir balkabağı tarlasında el feneriyle gezinirken görülüyor. Atılan tweette "Trick or treat" (Şeker mi şaka mı?) notunun düşülmesi de yeni sezonda Cadılar Bayramı'nın hikayede önemli bir detay olacağı yorumlarına neden oldu.
Cadılar Bayramı'na birkaç gün kala prömiyeri gerçekleştirilecek olan yeni sezonun fragmanında da Cadılar Bayramı'nda geçen görüntülerle karşılaşmıştık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA