• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Alex Morgan bardan atıldı ÇAĞRI ZORER

Alex Morgan bardan atıldı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.10.2017, 00:00

Dünyanın en güzel kadın sporcularından Amerikalı futbolcu Alex Morgan, karıştığı kavga yüzünden bardan atıldı. Geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla Orlando'daki Disney Land'e eğlenmeye giden 28 yaşındaki Morgan, neden çıktığı bilinmeyen kavga sonucunda güvenlik görevlileri tarafından bardan çıkarıldı.
Güzel futbolcu kavga hakkında açıklama yapmazken, Morgan'ın kulübü Orlando City SC olayla ilgili "Yaşanan durumdan haberdarız.
Şimdilik bölge polisinin ve Disney'in açıklamalarını beklemekteyiz.
Ne olduğunu tam olarak anladığımızda kendi içimizde bu problemi çözeceğiz." açıklamasını yaptı. Alex Morgan, 2012 Londra Olimpiyatları'nda ve 2015 Dünya Kupası'nda Amerika'nın kupayı kazanmasına büyük katkıda bulunmuştu.

KİLİSEDE PİŞTİ OLDU

Kanadalı popstar Justin Bieber bir süredir birlikte olduğu oyuncu ve model sevgilisi Paola Paulin ile kiliseden çıkarken görüntülendi. DailyMail'in haberine göre, sık sık sansasyonel olaylarla gündeme gelen 26 yaşındaki Bieber'ın, Paola Paulin'le olan birlikteliği hayatını değiştirdi. Daha sakin ve olgun görünen başarılı popçunun, bir süredir de düzenli olarak kiliseye gittiği öğrenildi. Bieber ve Paulin çiftinin kiliseden ayrılmasından bir kaç dakika sonra ünlü şarkıcının eski sevgililerinden Hailey Baldwin'in de aynı kiliseden çıkması dikkat çekti.

"MUTLULUĞU YANLIŞ YERDE ARADIM"

Notion dergisinin ekim sayısına konuk olan Amerikalı şarkıcı Demi Lovato, geçmişte yaşadığı zor günleri anlattı. Yeni albümüyle listelere hızlı bir giriş yapan başarılı şarkıcı, geçmişte, mutluluğu yanlış yerlerde aradığını itiraf etti. Yaşadıkları hakkında samimi açıklamalar yapan Lovato "Uzun yıllar uyuşturucu ve alkolü bırakmak için mücadele verdim, bunun için yeni uğraşlar aradım. Artık gizlemek zorunda olduğum sırlarım yok. Hepsi ortada" ifadelerini kullandı. Hayranlarının gösterdiği destek için teşekkür eden 25 yaşındaki şarkıcı "Yaptığım her ne olursa olsun insanların beni olduğum gibi kabul etmesi harika bir duygu" dedi.

20 YIL SONRA YENİDEN

Sinemanın tarihinin en önemli yapıtlarından biri olan Titanik'in yönetmeni James Cameron ve başrol oyuncusu Kate Winslet bir kez daha beraber çalışacaklar. Oscar ödüllü Kate Winslet'in merakla beklenen Avatar 2 filminin kadrosuna dahil olduğu açıklandı. Serinin başarılı yönetmeni Cameron Deadline'a verdiği demeçte; "Kate ve ben kariyerimin en önemli işlerinden biri olan Titanik'teki ortak çalışmamızın ardından, neredeyse 20 yıldır yeniden ortak bir iş yapmak istiyorduk. Onun canlandıracağı Ronal karakterini beyaz perdeye taşımak için çok heyecanlıyım" dedi.

EVLİLİK YARAMIŞ

Süper kahraman filmlerinin son yıllarda popülerleşmesiyle hayatımıza giren 'Thor' karakterini başarıyla canlandıran Chris Hemsworth, GQ dergisinin Avustralya edisyonuna konuk oldu. Verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulunan Hemsworth, kendisinden 7 yaş büyük olan eşine ilk günkü gibi aşık olduğunu söyledi. Eşi Elsa Pataky'den aşkla söz eden Chris Hemsworth, "Kariyerimin dönüm noktası Elsa ile evlenmek oldu. O hayatıma girdikten sonra her şey güzelleşti" dedi. 2010 yılında nikah masasına oturan çiftin; Tristan, India ve Sasha adında 3 çocuğu bulunuyor.

JARED LETO PLAYBOY'UN BAŞINA GEÇİYOR 

Sinemanın ikonik karakterlerine başarıyla hayat veren Jared Leto ekranlara yine farklı bir rol ile geliyor. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde 91 yaşında hayatını kaybeden Playboy dergisinin sahibi Hugh Marston Hefner'ı canlandıracak. The Hollywood Reporter'ın haberine göre filmin yönetmen koltuğunda Brett Ratner yer alacak. Uzun süredir planlanan filmin 2007 yılında ortaya çıkan ilk projesinde başrol için düşünülen ismin Robert Downey Jr. biliniyordu. Filmin vizyon tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 2013 tarihli Dallas Buyers Club filmiyle Oscar kazanan Leto'nun sergileyeceği performans şimdiden heyeacan uyandırmış durumda.

LOCKE AND KEY'İN KADROSU GENİŞLİYOR

Başarılı aktör Danny Glover, fantastik korku türünde çekilen 'Locke and Key' dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Glover'ın dizide kaç bölüm yer alacağı açıklanmazken, canlandıracağı Joe Ridgeway karakterinin dizide önemli bir yer alacağı tahmin ediliyor. Grafik romandan uyarlanan dizi, babaları Rendell'in ölümünün ardından, daha önce hiç ziyaret etmedikleri aile yadigarı eve taşınan üç kardeşin ve anneleri Nina'nın maceralarını ele alıyor. Kardeşlerden en büyüğü Tyler Locke'a Jack Mulher hayat verecek. Frances O'Connor çocukların annesi Nina rolünde yer alırken Megan Charpentier, kız kardeş Kinsey Locke; Jackson Robert ise en küçük kardeş Bode Lock olarak karşımıza çıkacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA