• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Bırakın Çoçuk olsunlar’ ÇAĞRI ZORER

‘Bırakın Çoçuk olsunlar’

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.11.2017, 00:00
Hayranları tarafından kaba ve kalpsiz olarak adlandırılan Finn Wolfhard’a destek veren Turner, “Çocuk oyuncular, oyunculuklarından önce birer çocuktur. Ünlü olmaları ikincisi sırada gelir, onların çocuk olduğunu değiştirmez” dedi

Yayınlanan ikinci sezonuyla dizi dünyasında bir fenomene dönüşen Stranger Things'in başrol oyuncularından Finn Wolfhard, kaldığı otelin dışında kendisini bekleyen hayranlarının fotoğraflarını imzalamayı reddedince tepki gördü. 14 yaşındaki Kanadalı oyuncunun kendisini bekleyenleri görmezden gelmesi, hayranları tarafından "kabalık" ve "kalpsizlik" olarak yorumlandı. 13 yaşından beri Game of Thrones'ta oynayan ve spot ışıkları altında büyüyen Sophie Turner ise sosyal medya hesabından Wolfhard'ı savundu. Dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones'ta Sansa Stark'ı canlandıran 21 yaşındaki İngiliz oyuncu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Çocuk oyuncular, oyunculuklarından önce birer çocuktur. Ünlü olmaları ikincisi sırada gelir, onların çocuk olduğunu değiştirmez" ifadelerini kullandı.

SUİSTİMAL EDİLİYOR

Oldukça sinirlendiği belli olan güzel oyuncu "Tamamen yetişkin olan insanların Stranger Things'te oynayan çocukların otelinin önünde beklemesi, çocukları suistimal etmesi 'çok tuhaf'. Onlara kimseye borçlu gibi hissetmeksizin büyümeleri için bir alan bırakın" notunu paylaştı. Geçen ay, Joe Jonas ile nişanlanan Turner'ın bu tepkisi sosyal medyada büyük beğeni aldı.

​AFFLECK ŞİMDİ MUTLU VE HUZURLU

Oscarlı oyuncu ve yönetmen Ben Affleck bir süredir birlikte olduğu televizyon yapımcısı Lindsay Shookus ile New York hava alanında görüntülendi.
Geçtiğimiz hafta kavga ederek ayrıldıkları yönünde çıkan haberlerin aksine oldukça neşeli görünen ikili yoğun tempodan fırsat bulup küçük bir tatile çıktı.

10 YILLIK EVLİLİK SONRASI

EOnline'a konuşan çifte yakın bir kaynak "Ben, eski eşi Jennifer Garner ile yıllarca sorunlarını çözemedi. Bir türlü işler rayına oturmadı ve o da evi terketti. Lindsay ile oldukça mutlu ve huzurlu" sözlerini kullandı. Affleck, güzel oyuncu Jennifer Garner ile olan 10 yıllık evliliğini geçtiğimiz yaz sonlandırmıştı

KIRMIZI HALIDA ÇARPICI SOKAKTA SADE VE SPORTİF

Amerikalı model Chrissy Teigen geçtiğimiz gün New York sokaklarında dolaşırken görüntülendi. Başarılı prodüktör ve müzisyen John Legend ile evli olan güzel model, eşinin yoğun iş temposundan dolayı genellikle yalnız dolaşmak zorunda kaldığını söyledi. Katıldığı özel davetlerde her defasında kırmızı halının en çok dikkat çeken ismi olmayı başaran Teigen günlük hayatta ise oldukça sade ve spor giyinmeyi tercih ediyor.

SELENA GOMEZ AMA'YA DAMGA VURACAK

Eylül ayında geçirdiği böbrek nakli ameliyatından sonra hayata yeniden sarıldığını söyleyen Selena Gomez geçtiğimiz hafta eski sevgilisi Justin Bieber ile gizlice buluşmuş ve ertesi gün sevgilisi The Weeknd tarafından terkedilmişti. Son zamanlarda müzik kariyeri dışında her hareketiyle gündem olan güzel şarkıcı Amerikan Müzik Ödülleri'nde (AMA) sahne alacağını müjdeledi. Bu sene Billboard Yılın Kadını seçilen Selena Gomez, Twitter hesabından paylaştığı tanıtımla ödül gecesi "Wolves" isimli şarkısını ilk kez canlı seslendireceğini duyurarak sevenlerine iki güzel haber vermiş oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA