• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Geceyi canlı seyretmek 5 bin dolar ÇAĞRI ZORER

Geceyi canlı seyretmek 5 bin dolar

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.11.2017, 00:00
2017 LACMA ART+Film gecesi, birbirinden ünlü isimleri bir araya getirdi. Biletleri 5 bin dolardan satışa sunulan gecede şıklık yarışı yaşandı

Los Angeles Sanat Müzesi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen 2017 LACMA ART+Film gecesi, birbirinden ünlü isimleri bir araya getirdi. Biletleri 5 bin dolardan satışa sunulan gecede Mark Bradford ve Star Wars'un babası George Lucas sinemaya verdikleri katkıdan dolayı onurlandırıldı.

ANA SPONSOR GUCCI

Etkinliğin ana sponsoru Gucci olunca aralarında model ve sanatçıların olduğu birçok ünlü isim kıyafet seçimini Gucci'den yana kullandı. Olmazsa olmaz Kırmızı Halı'da ise yine şıklık yarışı yaşandı. Jared Leto sırtına attığı çiçek desenli paltosuyla tarzını gösterdi.

Eski casuslardan medet umuyor

Hakkında cinsel taciz iddiaları dağ gibi büyüyen ünlü yapımcı Harvey Weinstein'in eski Mossad ajanlarını kendisine yardımcı olmaları için tuttuğu ortaya çıktı.

Kırmızıyla gündelik şıklık

Superman Dönüyor filmindeki Lois Lane performansıyla yıldızı parlayan Amerikalı oyuncu Kate Bosworth önceki gün New York sokaklarında görüntülendi. 34 yaşındaki güzel aktris ünlü futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'ın imzasını taşıyan kırmızı elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Bosworth'un ayakkabıları ise Giuseppe Zanotti imzalıydı. Enseden topladığı saçlarını kırmızı rujla tamamlayan Bosworth'un çantası da oldukça ilgi çekiciydi.

Düşes söz sahibi olmak istiyor

Geçtiğimiz hafta Ulusal Tenis Merkezi'ne ziyarette bulunan İngiliz Kraiyet Ailesi'nin gelini Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın, hamile olmasına rağmen çocuklarla tenis oynaması eleştiri toplamıştı. İngiliz basınında çıkan eleştirilere kulak asmayan Middleton'dan farklı bir hamle geldi.

ZOR GÜNLER GEÇİRDİ

Eylül ayında üçüncü bebeğine hamile olduğunu duyuran ve her 100 kadından birinde rastlanan 'hyperemezis gravidarum' hastalığı nedeniyle zor günler geçiren Cambridge Düşesi'nin, Kensington Sarayı'nda özel bir görüşme yaptığı iddia edildi. Düşes'in Kraliyet Vakfı ile yaptığı görüşmede artık saray işlerinde daha fazla söz sahibi olmak istediğini belirten bir talepte bulunduğu öğrenildi.

Beyonce yardım için şapkasını satıyor

Yardım organizasyonlarına verdiği destekle tanınan Beyonce, bu kez tek başına bir yardım çalışması organize etti. "Lemonade" albümü için çıktığı Formation turnesi boyunca taktığı siyah şapkasını açık artırmaya çıkaran güzel şarkıcı, müzayedeyi kazanan kişi için şapkayı imzalayacak.
Beyonce ile bütünleşen şapka, ikonik bir aksesuar haline gelmişti. Açık artırmadan gelecek olan paranın Akciğer Nakli Projesi için kullanılacağı açıklandı. Ünlüler arasında eşi Jay Z ile en çok kazanan isimlerden biri olan Beyonce sık sık yardım kuruluşlarına da bağışta bulunuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA