• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kate Upton gizlice evlendi ÇAĞRI ZORER

Kate Upton gizlice evlendi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.11.2017, 00:00
Kate Upton beyzbolcu sevgilisi Justin Verlander ile evlendi. İtalya’daki görkemli otel Castiglion del Bosco’da romantik bir seremoni ile ‘evet’ diyen çiftin düğünü basına kapalı gerçekleştirildi

Amerikalı model Kate Upton uzun zamandır birlikte olduğu beyzbolcu sevgilisi Justin Verlander ile nişanlandığını MET Gala Gecesi'nde taktığı yüzüğüyle müjdelemişti. Sessiz sakin nişanlanan güzel model düğün için de gizliliği tercih etti.
25 yaşındaki Upton, İtalya'daki görkemli otel Castiglion del Bosco'da romantik bir seremoni ile 34 yaşındaki Verlander ile mutluluğa 'Evet' dedi. Houston Astros atıcısı Velander, siyah takımını papyon ile tamamlamayı tercih ederken, Upton'ın gelinliğindeki işlemeler dikkat çekti. Düğünün bir diğer dikkat çeken kısmı ise, Kate Upton'ın nedimelerinin pembe kıyafet tercih etmesi oldu. Basına kapalı gerçekleşen düğünün temasında ise İtalya'nın doğal dokusu kullanıldı.
Kate Upton ile Justin Verlander'in balayında nereye gideceği ise merak konusu.
Sporcu güzel KarlIe Kloss
Geleneksel New York Maratonu'nun 47.si olağanüstü güvenlik önlemleri altında yapıldı. Staten Island'dan başlayıp Manhattan'daki Central Park'ta sona eren New York Şehir Maratonu'nda eski Victoria's Secret mankeni Karlie Kloss'ta yer aldı. Sportif kişiliğiyle tanınan güzel model, maraton boyunca neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. New York Maratonu'nda kadınlar kategorisinde 40 yıl sonra ilk kez bir Amerikalı atlet birinci oldu.

MarIah Carey heyecandan konuşamadı

Amerikan'ın en popüler sinema salonu olarak kabul edilene TCL Çin Tiyatrosu önünde bulunan ünlülerin izlerine bir yenisi daha eklendi.
Ünlü şarkıcı Mariah Carey kendisine ayrılan bölümde elleri ve ayaklarının izini bırakarak ölümsüzleşen ünlüler arasına katıldı. Benzer törenlerde ıslak çimentoya iz bırakan pek çok yıldızın aksine Mariah Carey heyecandan ve şaşkınlıktan konuşma yapmayı unuttu. Gece sonunda açıklama yapan diva "Hollywood camiasından birçok ünlünün davetliler arasında yer aldığı törenin büyük bir onur olduğunu ve kendisini nasıl ifade edeceğini bilemediğini" dile getirdi. Carey gece boyunca çok mutlu olduğunu söyledi.

RIHANNA ILE DÖNDÜ

Amerikalı funk rock müzik grubu N.E.R.D. en son 2010 yılında çıkardığı dördüncü albümleri Nothing'ten sonra derin bir sessizliğe gömülmüştü.
Pharrell Williams, Chad Hugo ve Shay Haley'den oluşan ekip geri dönüşünü Rihanna vokalli parça Lemon ile yaptı.
Bu dönemde solo kariyerine odaklanan Pharrell'in dev hitler çıkardığı dönem sonrası Noone Ever Really Dies'ın kısaltması olan N.E.R.D. akrostişi ile 2015 yılında Tyler, The Creator'un Camp Flog Gnaw festivalinde afişler asılmış ve grubun geri döneceğinin ilk ipuçları verilmişti. Müzik platformlarında yerini alan Lemon, müzikseverlerce olumlu eleştiriler almış durumda.

Bruce Willis 2. Dünya Savaşı'nda

Hollywood'un sert adamı Bruce Willis'i başrolünde izleyeceğimiz aksiyon filmi The Bombing'ten ilk görüntüler gelmeye başladı. 2012 yapımı Hushed Roar ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Xiao Feng'in ikinci uzun metraj filmi olan "The Bombing" konusu ve kadrosuyla merakla beklenen yapımlar arasında.
Film,1940'ta, 2. Dünya Savaşı sırasında geçen filmde farklı hikayelere ve geçmişlere sahip olan beş Çin vatandaşının, ordu için büyük önem taşıyan bir silahı korumak adına Japonya Hava Kuvvetleri'nin amansız saldırılarına karşı gösterdikleri direnişi anlatıyor.

WİNONA & KEANU 4. KEZ BİR ARADA

John Wick serisi ile eski şaşalı günlerine geri dönen Keanu Reeves ve Stranger Things ile yeniden gündeme gelen Hollywood'un başarılı aktrisi Winona Ryder'ın başrollerini üstlendiği "Destination Wedding"ten ilk kare yayınlandı. Bram Stoker's Dracula, A Scanner Darkly ve The Private Lives of Pippa Lee filmlerinde de birlikte rol almış olan ikili, yeni filmleri ile birlikte 4. kez ortak bir projede yer almış olacak.
Romantik komedi türündeki "Destination Wedding"in yönetmenliğini ve senaristliğini Victor Levin üstleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA