• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Miss International’ın sahibi belli oldu ÇAĞRI ZORER

Miss International’ın sahibi belli oldu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.11.2017, 00:00
Japonya’da gerçekleştirilen Miss International uluslararası güzellik yarışmasında birincilik tacını 21 yaşındaki Endonezyalı Kevin Lilliana taktı. Son üçe kalan adaylardan Venezuelalı Diana Croce ikinci olurken, Avusturalyalı Amber Dew 3. oldu

Bu yıl 57'ncisi düzenlenen Miss International uluslararası güzellik yarışması Japonya'nın başkenti Tokyo'da gerçekleşti. Birbirinden güzel adayların birincilik tacı için yarıştığı organizasyonda kazanan 21 yaşındaki Endonezyalı Kevin Lilliana oldu. Tacını geçen yılın güzellik kraliçesi Kylie Verzosa'dan alan Lilliana konuşmasında, "Endonezya halkına teşekkür ederim.
Hala inanamıyorum, benim için rüya gibi" ifadelerini kullandı. Son üçe kalan adaylardan Venezuelalı Diana Croce ikinci olurken, Avusturalyalı Amber Dew 3. oldu. Dew aynı zamanda organizasyonun "Bayan Mükemmel Vücut" ödülüne layık görüldü. Farklı tasarımlardan oluşan kostümlerle sahneye çıkan adaylar, kendi ülkelerini temsil eden detaylarla da dikkat çekti.
Amerikalı aday Shanel Hames kartal kanatlarıyla jüri karşısına çıkarken, Birleşik Krallık'ın adayı Ashley Powell ise monarşinin simgesi olan aslan maketiyle alkış topladı.

SAM SMITH ZİRVEYE YERLEŞTİ

Yeni albümü The Thrill of It All ile hayranlarıyla yeniden buluşan Grammy ödüllü Sam Smith, kariyerinde ilk kez Amerika listelerinde bir numaraya yerleşti. Albüm satışının 240 bini geçtiği açıklanan başarılı müzisyen listeye bir numaradan giriş yapmış oldu. Lonely Hour ile ikinciliğe ulaşan Smith, zirveye çıkamamıştı.
Yılın en iyi albümlerinden biri olarak gösterilen The Thrill of It All, Ed Sheeran ve P!nk'in albümleriyle müzik dünyasında büyük övgü topladı.

KÖPEĞİYLE ALIŞVERİŞE ÇIKTI

Romantik komedilerin sevilen ismi Selma Blair, geçtiğimiz gün Los Angeles sokaklarında köpeğiyle birlikte alışveriş yaparken görüntülendi. Mağaza vitrinlerini tek tek inceleyen Amerikalı oyuncu, küçük dostunu da unutmadı.
Gördüğü ilk petshop'a giren Blair, köpeği için ödül maması ve oyuncak aldı. Kaldırımda yürüyen insanların Blair'in Pitbull cinsi köpeğinden korktuğu görüldü.

"GÜNDE 5 SAAT EGZERSİZ YAPIYORUM"

Johnny Depp ile olaylı boşanmasından sonra aradığı aşkı Elon Musk'ta da bulamayan Amber Heard, Amerikan Allure dergisine özel açıklamalarda bulundu.
31 yaşındaki güzel oyuncu, aşk hayatıyla ilgili "Kendimi hiçbir şekilde tanımlamak ya da etiketlemek istemiyorum. Etiketlemeye karşı direnmemiz çok önemli.
Hayatım boyunca kimden hoşlandıysam onunla birlikte oldum" açıklamasını yaptı.
Güzel oyuncu formunu nasıl koruduğu sorusuna "Günde beş saat egzersiz yapıyorum.
Olabildiğince sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum" yanıtını verdi.

HİTMAN OYUNU TELEVİZYONA UYARLANIYOR

İlk kez 2000 yılında piyasaya sürülen ve günümüze kadar milyonlarca kopya satışa ulaşan popüler video oyunu Hitman, sinemadan sonra televizyon ekranlarına geliyor. Fox 21 ve Hulu'nun işbirliğinde dizi haline getirelecek Hitman'nin pilot bölümü, John Wick ile dikkatleri çeken Derek Kolstad tarafından kaleme alınacak. Gizemli geçmişiyle oyun dünyasının en iyi karakterlerinden biri olan titiz ve tehlikeli suikastçı Ajan 47'nin hikayesine odaklanan yapımın, direkt oyundan uyarlanacağı açıklandı.

BESSON VE DUJARDİN İLK KEZ BERABER ÇALIŞACAK

The Artist filmindeki performansıyla gönüllere taht kuran Oscarlı aktör Jean Dujardin, usta yönetmen Luc Besson'un yöneteceği televizyon dizisinde başrolü oynayacak. The French Dedective (Fransız Dedektif) adıyla ekranlara gelecek olan dizi, Luc Besson'un televizyondaki ilk yapımı olarak kayıtlara geçecek. ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizi, yeni bir sayfa açmak isteyen Dedektif Luc Moncrief'in hikayesini anlatacak. Başarılı aktör Jean Dujardin de ilk kez bir Amerikan yapımında Moncrief karakterine hayat verecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA