• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ünlü futbolcudan ahlaksız teklif ÇAĞRI ZORER

Ünlü futbolcudan ahlaksız teklif

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.11.2017, 00:00

İtalya'da Biri Bizi Gözetliyor formatında yayınlanan Big Borther'da şöhreti yakalayan Belen Etchart, yine ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulundu. Güzel yarışmacı Inter'in başarılı futbolcusu Mauro Icardi'nin kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu iddia etti. Sansasyonel güzel yaptığı açıklamada "4 yıl önce İcardi, Facebook'tan mesaj gönderdi. Mesajları silmedim hala duruyor" dedi. Belen Etchart, kendisine cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini iddia ettiği İcardi'yi "Bana iltifat etmek için yazmadı. Başka bir nedenden ötürü bana mesaj attı" diyerek ağır ithamlarla suçladı.

BABA BUSH'A ALTINCI SUÇLAMA

Amerika'da yayınlanan Time dergisi, eski ABD Başkanı George HW Bush hakkındaki taciz iddialarını yayınladı. Rosyln Corrigan adlı kadın dergiye yaptığı açıklamada, 16 yaşındayken George HW Bush tarafından taciz edildiğini iddia etti. Corrigan olayın 2003 yılında Teksas'taki bir CIA toplantısı esnasında gerçekleştiğini söyledi.
Annesiyle birlikte Bush'un yanında fotoğraf çekimi için poz verdiklerini anlatan Corrigan, "Fotoğraf çekilirken elini belimden aşağı kaydırdı ve kalçamı sıktı. Fotoğrafta da görülebileceği gibi ağzım açık kalmıştı" dedi. Corrigan sözlerine, "Bir genç kız eski ABD başkanına ne diyebilirdi ki? 'Hey dostum bana öyle dokunamazsın' mı diyecektim?' diyerek devam etti. Bu suçlama, baba Bush'a bugüne kadar yöneltilen altıncı cinsel taciz suçlaması.

HADID KARDEŞLER GECE GEZMESİNDE

Podyumların en popüler kardeşleri Gigi ve Bella Hadid geçtiğimiz gece New York'taki lüks apartmanlarından çıkarken görüntülendi. Gece hayatına oldukça düşkün olan kardeşler her zamanki gibi kusursuz görünüyorlardı. Zayn Malik ile ilişkilerinin 2. yılını kutlayan Gigi Hadid'in keyfi yerindeyken, kız kardeşi Bella Hadid'in yüzünün asık olduğu gözlerden kaçmadı.

AMBER HEARD BİT PAZARINDA

Johnny Depp ile olan evliliğini fiziksel şiddet gördüğü gerekçesiyle sonlandıran güzel oyuncu Amber Heard, boşandıktan kısa bir süre sonra ünlü milyarder Elon Musk ile birlikte olmuştu. Kısa süren yeni ilişkisiyle bir kez daha yıkılan Heard uzun süredir basından uzak yaşıyordu. Geçtiğimiz gün bit pazarında görüntülenen başarılı aktris, pazar tezgahlarını gezdi. 31 yaşındaki aktris, takıların olduğu bölümü inceledikten sonra bir tezgahta gördüğü makyaj malzemelerini denedi.
Elon Musk, ayrılık sonrası Amber Heard için "Çok kaprisli ve benim bu kaprislere ayıracak vaktim yok" açıklamasını yapmıştı.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİ FİLM OLUYOR

Son haftalarda J.R.R. Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi serisinin televizyon dizisi olacağı yönününde çıkan haberler, eserin hayranlarını heyecanlandırmıştı. Ortaya çıkan dedikoduyla birlikte büyük platformlardan Netflix, Amazon ve HBO harekete geçmiş ve Tolkien Vakfı ile görüşmelere başlamıştı. Geçtiğimiz gün yapılan açıklama ile uyarlamanın hakları 250 milyon dolara yakın rekor bir ücretle Amazon tarafından satın alındı. Amazon Studios yetkilisi Sharon Tal Yguado yaptığı açıklamada Yüzüklerin Efendisi'nin fanlarını Orta Dünya'da yeni bir epik yolculuğa çıkarmak için sabırsızlandıklarını söyledi.

SETTE EĞLENCE VAR

Başrollerinde komedi filmlerinin sevilen ismi Jack Black ile Oscarlı aktris Cate Blanchett'in yer aldığı "The House with a Clock in Its Walls" filminin çekimleri oldukça eğlenceli geçiyor. Jack Black'in Instagram hesabından paylaştığı videolarda, usta oyuncu Led Zeppelin'den "Immigrant Song" adlı parçayı söylerken Blanchett'in de dansıyla eşlik ettiği görülüyor.
Yoğun set temposunu eğlenerek geçiren ekip, 1973 yılında aynı isimli çocuk kitabından uyarlanan filmi Eylül 2018'e yetiştirmeye çalışıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA