• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Selena Gomez’e anne vetosu ÇAĞRI ZORER

Selena Gomez’e anne vetosu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.01.2018, 00:00
Selana Gomez’in annesi Mandy Teefey, kızının Justin Bieber ile tekrar birleşmesinden dolayı mutlu olmadığını belirtti. Teefey, “Tekrar aynı acıları yaşamasını istemiyorum” dedi

The Weeknd'ı eski sevgilisi Justin Bieber'la aldatan ve Kanadalı popçuyla doludizgin bir aşk yaşayan Selena Gomez'e annesinden veto geldi. Güzel şarkıcının annesi Mandy Teefey, Gossip- Cop'a verdiği röportajda kızının hayatı hakkında endişeli olduğunu söyledi.

ENDİŞE EDİYOR

Teefey yaptığı açıklamada kızının Justin Bieber ile tekrar birleşmesinden dolayı mutlu olmadığını ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu belirtti.
Basına çok fazla demeç vermeyen Teefey "Her ne olursa olsun bu onun hayatı, kesinlikle karışmayacağım ve Selena istediği gibi yaşamakta özgür" ifadelerini kullanan endişeli anne, "Tekrar aynı acıları yaşamasını istemiyorum" dedi.
Ünlü yıldız Gomez ise, annesinin verdiği röportaj hakkında henüz bir açıklama yapmış değil.
Gomez ve Bieber 3 yıllık aradan sonra geçtiğimiz aralık ayında tekrar birleşmişti.

CATHERINE DENEUVE ÖZÜR DİLEDİ

Geçtiğimiz hafta Fransasız Le Monde Gazetesi'nde, Hollywood tacizleriyle ilgili yayımlanan bir mektup ortalığı karıştırdı. Ünlü Fransız oyuncu Catherine Deneuve, kendi imzasıyla birlikte 100 kişinin kaleme aldığı mektupta, #BenDe (#MeToo) kampanyasıyla ilişkili olarak cinsel taciz karşıtı hareketin "püritenliğe" vardığını belirtilerek "erkeklerin kadınlara kur yapmakta özgür olması gerektiğini" vurgulanmıştı.

Grammy sahnesinde yıldızlar geçidi

Müzik dünyasının en önemli gecesi olarak kabul edilen Grammy Ödülleri bu yıl 28 Ocak'ta sahiplerini bulacak. New York'ta Madison Square Garden'da düzenlenecek gecede sahne alacak isimler de belli olmaya başladı. Bruno Mars'ın Cardi B ile düet yapacağı kesinleşirken, geçtiğimiz yıla damgasını vuran Luis Fonsi ve SZA da sahne alacaklar şarkıcılar arasında yer alıyor. Lady Gaga, Pink ve Little Big Town'ın gecede performans sergileyeceği daha önce duyurulmuştu. Görünen o ki, 60. Grammy gecesi unutulmaz bir sahneye ev sahipliği yapacak.

Kahvesiz yapamıyor

Amerikalı oyuncu Mila Kunis geçtiğimiz gün Kaliforniya'da Studio City'de görüntülendi. Seslendirmesini yaptığı "Amusement Park"ın yoğunluğunu yaşayan güzel oyuncu öğle arasında verilen molayı yürüyüşe çıkarak değerlendirdi. Kahveye olan düşkünlüğüyle bilinen 34 yaşındaki Kunis, kahvesini yudumlayarak turladı. Son olarak "A Bad Moms Christmas" filminde yer alan başarılı aktris önümüzdeki yıl vizyona girecek olan "The Spy Who Dumped Me" filminin de kadrosunda yer alıyor.

Smith ve Owen ilk kez bir arada

Oscar'lı yönetmen Ang Lee'nin yeni filmi "Gemini Man" iki ünlü oyuncu Will Smith ve Clive Owen'ı bir araya getirecek. Filmin kötü karakterini canlandıracak olan İngiliz oyuncu Owen, son olarak "Valerian and the City of a Thousand Planets" filminde boy göstermişti. Will Smith'in önümüzdeki yıl imza attığı projelerle çakışmaması durumunda filmin çekimler Mart ayında başlayacak. Tayvanlı yönetmenin kadın karakterler için önümüzdeki hafta belirlediği aktrislerle görüşeceği de gelen bilgiler arasında.

Tarantino'nun gözü Hollywood yıldızlarında

Sinemanın sıra dışı çocuğu Quentin Tarantino dokuzuncu filmiyle ses getirecek bir filme imza atmaya hazırlanıyor. Son olarak "The Hateful Eight" ile seyirciden tam not alan Oscar ödüllü yönetmen kadrosuna kattığı Leonardo DiCaprio'dan sonra gözünü usta aktör Al Pacino'ya dikti. Öte yandan başarılı yönetmenin filminde Margot Robbie, Brad Pitt ve Tom Cruise'u da görmek istediği konuşulanlar arasında.
Merakla beklenen filmin vizyona girmesi Ağustos 2019 olarak planlanmış durumda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA