• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gwyneth Paltrow nişan müjdesini verdi ÇAĞRI ZORER

Gwyneth Paltrow nişan müjdesini verdi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.01.2018, 00:00
Brad Falchuk’la ömür boyu birlikte olmak istediğini söyleyen Gwyneth Paltrow, “Kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Geri kalan hayatımızı birlikte geçirmek için ilk adımı attık” diye konuştu

Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow üç yıldır birlikte olduğu yapımcı ve senarist sevgilisi Brad Falchuk ile nişanlandı.
Oscarlı güzel oyuncu "Good Morning America" adlı programda evliliğe doğru ilk adımı attıklarını duyurdu.
Glee dizisiyle büyük bir başarı sağlayan Falchuk'la ömür boyu birlikte olmak istediğini söyleyen başarılı aktris "Kendimizi çok şanslı hissediyoruz.
Geri kalan hayatımızı birlikte geçirmek için ilk adımı attık" ifadelerini kullandı. Daha önceki evliliklerinde mutluluğu bulamayıp boşanan ikili "Bu kez mutluluğu yakaladığımıza inanıyoruz" dedi. Paltrow, Coldpaly'in solisti Chris Martin ile 2003-2016 yılları arasında evli kalmış ve çiftin Apple ve Moses adında iki çocuğu olmuştu. Falchuk ise Mart 2013'te 10 yıllık evliliğine son verdi.

MÜZİK DÜNYASI KASETE DÖNÜYOR

Günümüzde internetin ve akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla müziğe ulaşma yolumuz da oldukça kolaylaştı.
Online müzik platformları sayesinde artık CD ve kaset taşıdığımız günler çok eskilerde kaldı diye düşünürken Amerika'da açıklanan veriler herkesi şaşırttı.
Nielsen Music'in raporuna göre, Amerika'da 2016 yılında 129.000 kaset satışı yapılırken, 2017'de yüzde 35'lik artışla bu sayı 174.000'e yükseldi.
Bu durumu gözden kaçırmayan Lana del Rey ve Taylor Swift de son albümlerinin kaset versiyonunu çıkardı.

5 YILLIK İLİŞKİ SONA ERDİ

Amerikalı müzisyen Jack Antonoff, 5 yıldır birlikte olduğu oyuncu ve yapımcı sevgilisi Lena Dunham ile ayrıldı. Çifte yakın bir kaynağa ulaşan E!Online'ın haberine göre, ikili karşılıklı olarak ayrılma kararı aldı. Bir süredir birbirlerinden uzaklaştıkları ve sorunları bir türlü çözemeyen çiftin ayrılıktan başka seçeneklerinin kalmadığı öğrenildi. Antonoff ve Dunham çiftinin dostluklarının devam edeceği söylendi.

BUZ KRALİÇESİ SELMA BLAIR

Sevilen oyuncu Selma Blair geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta buz pateni yaparken görüntülendi.
6 yaşındaki oğlunu buz pistine getiren Amerikalı aktris yaptığı estetik hareketlerle görenleri kendine hayran bıraktı.
Oğluna paten kaymayı öğretmek için piste giren 45 yaşındaki güzel, bir süre sonra oğlunu bırakıp buzun üstünde şov yapmaya başladı.

MALEFICENT 2'NİN ÇEKİMLERİ BAŞLIYOR

Uyuyan Güzel masalının kötü kalpli cadısı Malefiz'in devam filminin hazırlıkları başladı. İlk filmin baş rolünde Angelina Jolie ile büyük bir başarı sağlayan Maleficent'in ikinci filminin çekimlerine start verilecek tarih açıklandı. Ana çekimlerinin Nisan 2018'de Londra'da başlayacağı öğrenilen fantastik hikayenin çekimlerinin sürekli ertelenme sebebi olarak güzel oyuncu Angelina Jolie'nin yoğun takvimi gösteriliyor.

HOUSTON F. E. B. ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

2007'de kuruluşu gerçekleştirilen Houston Film Eleştirmenleri Birliği düzenlediği mütevazi törenle 6. kez ödülleri'ni dağıttı.
Geceye damgasını vuran film Lady Bird oldu.
En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo gibi önemli kategorilerde ödüle uzanan Lady Bird böylece Oscar'da da iddialı olacağını kanıtladı. Dört oyunculuk ödülü de farklı filmlere giderken, Blade Runner 2049 ve animasyon Coco törenden iki ödülle ayrıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA