• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BBC Sound of 2018’In sahibi Sigrid oldu ÇAĞRI ZORER

BBC Sound of 2018’In sahibi Sigrid oldu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.01.2018, 00:00
Don’t Kill My Vibe, Strangers ve Plot Twist gibi parçalarıyla 2017’ye damga vuran genç müzisyen Sigrid, Sound of 2018’in birincisi

BBC Music'in 2003'ten bu yana düzenlediği ve Adele, Sam Smith, Ellie Goulding gibi yıldızların müzik dünyasında tanınırlığını artıran yarışması "BBC Sound of"un kazananları açıklandı. Don't Kill My Vibe, Strangers ve Plot Twist gibi parçalarıyla yakaladığı çıkışı devam ettiren ve 2017'ye damga vuran genç müzisyen Sigrid, Sound of 2018'in birincisi oldu. BBC'nin bu yılki ödülüne layık görülen başarılı şarkıcı, geçtiğimiz sonbaharda gişeleri alt üst eden Justice League'in açılış şarkısı olan Everybody Knows'a da imzasını atmıştı.

HAYAL KIRIKLIĞI

2017 yılında ortaya koydukları işlerle adaylık kazanan Rex Orange County ikinci olurken, IAMDDB üçüncü sırada yer aldı. Sound of 2018'in güçlü adaylarından Khalid ve Pale Waves'in ilk üçe girememesi hayal kırıklığı yaratırken 20 yaşındaki Norveçli şarkıcı Sigrid'in ödüle uzanması müzikseverleri memnun etti.

Sıcak havanın tadını çıkardı

Uzun süredir ekranlarda gözükmeyen Amerikalı oyuncu Alessandra Torresani, Los Angeles'ta bulunan Studio City'de görüntülendi. Güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen dizi oyuncusu, köpeğiyle birlikte kendini sokağa attı. Los Angeles sokaklarında yürüyüşe çıkan 30 yaşındaki Torresani, kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere bol bol poz verdi. Son olarak "Big Bang Theory"de yer alan sevilen oyuncunun, yakın tarihte televizyon ekranlarında yeni bir projesi olmadığı öğrenildi.

The HandmaId's Tale kadrosunda sürpriz isim

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran Hulu'nun Emmy ve Altın Küre ödüllü dizisi The Handmaid's Tale, yayınladığı yeni sezon fragmanıyla heyecan yarattı.
Dizinin ikinci sezon kadrosuna ünlü aktris Marisa Tomei'yi katan dizinin yaratıcısı Bruce Miller, TCA oturumunda yeni gelişmeler hakkında konuştu. The Handmaid's Tale'ın ikinci sezonda daha yüksek bir bütçeyle yoluna devam edeceğini söyleyen Miller, şu ana kadar gösterilen dizi evreninin iyice genişleyeceğini müjdeledi.

Acımasız ve güzel JennIfer Lawrence

Oscar ödüllü Jennifer Lawrence yeni filmi Kızıl Serçe ile tam bir ölüm makinesine dönüşecek. Gizli bir istihbarat örgütü olan Sparrow School'a katılan bale tutkunu Dominika'nın usta bir ajana dönüşümünü ele alan Kızıl Serçe, yayınladığı fragman ile beklentileri zirveye taşımış durumda. Amerikalı yazar Jason Matthews'un aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan casusluk filmi "Kızıl Serçe"de güzel oyuncuya eşlik edecek isim ise, Joel Edgerton olacak. Francis Lawrence'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film 2 Mart'ta ülkemizde vizyona girecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA