• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Anna ve Enrique ikizleri paylaşmış ÇAĞRI ZORER

Anna ve Enrique ikizleri paylaşmış

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.01.2018, 00:00
Enrique Iglesias’ın, oğuları Nicholas ile fotoğrafını ‘gün ışığım’ notuyla paylaşmasının ardından Anna Kournikova da kızları Lucy ile fotoğrafını aynı notla yayınladı

Geçtiğimiz ay ikiz bebeklerini kucağına alan Anna Kournikova ve Enrique Iglesias çifti, bebeklerini basından ve sosyal medyadan uzak tutmaya gayret ediyordu. Doğumdan tam bir ay sonra, Nicholas ve Lucy adını verdikleri ikizlerden oğlu Nicholas ile fotoğrafını paylaşan Iglesias, "Gün ışığım" notuyla takipçilerine sürpriz yaptı. Sadece Nicholas'ın olduğu ve uyurken gözüktüğü fotoğraftan 1 saat sonra ise Anna Kournikova kızları Lucy'nin fotoğrafını aynı notla paylaştı. Fotoğraflar hakkında sosyal medyada "Enrique ve Anna, ikizlerin bakımı konusunda görev paylaşımına gitmiş" yorumları yapıldı.

Timothee Chalamet'ten alkışlanacak hareket

Son haftaların en çok konuşulan filmlerinden Call Me By Your Name filmi ile adından sıkça söz ettiren genç oyuncu Timothee Chalamet, ünlü yönetmen Woody Allen'ın, A Rainy Day in New York filminde oynadığı için aldığı parayı yardım derneklerine bağışlayacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan 22 yaşındaki Fransız oyuncu, aldığı parayı kadınlara tacizi durdurmayı hedefleyen, cinsel tacize maruz kalanlara maddi destek sağlama amacıyla kurulan Time's Up fonu ve iki farklı yardım vakfına bağışlayacağını söyledi.

Melez güzel Jasmine Sanders

Geçtiğimiz gün Los Angeles'ta gerçekleşen NAACP Image ödül törenine katılan Alman model Jasmine Sanders görenleri kendine hayran bıraktı. Kırmızı halıda yürüyen güzel model 'Altın Barbie' lakabına neden layık görüldüğünü bir kez daha kanıtladı. Kırmızı elbisesini altın renginde yılan kolyesiyle tamamlayan genç manken gecenin en dikkat çeken ismiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA