• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Britney aşk sarhoşu ÇAĞRI ZORER

Britney aşk sarhoşu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.04.2018, 00:00
36 yaşındaki Britney Spears, mutluluğu 24 yaşındaki sevgilisi Sam Asghari’de buldu. Sosyal medyadan sürekli fotoğraf paylaşan ünlü yıldız evlenmek için acele etmediklerini dile getirdi

Bir dönemin pop kraliçesi Britney Spears klip çekiminde tanıştığı Sam Asghari ile birlikte olduğunu uzun bir aradan sonra itiraf etmişti.

SAKLAMIYOR

İlişkilerini basından saklamayan ikilinin mutluluğu paylaşımlarına da yansıyor. 24 yaşındaki Asghari son olarak Instagram hesabından Britney Spears'ın fotoğraflarını paylaşarak, kendisini ne kadar sevdiğini dile getirdi.

BİR YILI GEÇTİ

Bir yılı aşkın süredir birlikte olan çiftin yakın çevresi, Spears ile Asghari'nin harika bir uyum yakaladıklarını, ancak evlilik yolunda hızlı karar vemerk istemediklerini söyledi.

Ayrılık falda çıktı

Hafta başında sosyal medyadan yaptıkları duyuru ile ayrıldıklarını açıklayan Channing Tatum ile Jenna Dewan çiftinin ayrılığı, haftalar önce tarot falında görüldüğü ortaya çıktı.

TAROT BAKTIRMIŞTI

Ocak ayında kendi YouTube kanalına konuk ettiği Todd Savvas ile tarot programı yapan güzel dansçı, ayrılığın sinyallerini baktırdığı falda görmüş. Ünlülerin falcısı olarak biline Savvas, programda Dewan'ın seçtiği kartları yorumlarken "Yakın zamanda köklü değişikliler yaşayacaksın ve hayatındaki kişi değişecek" ifadelerini kullandı.

Taylor Swift'in sapığına 10 yıl

Amerikalı şarkıcı Taylor Swift'i uzun süredir e-posta ve sosyal medya aracılığı ile rahatsız eden hayranı hakkında mahkeme kararını verdi. Frank Andrew Hoover isimli takıntılı hayran için 10 yıllık hapis cezası veren mahkeme bu cezayı şartlı tahliyeye çevirerek genç adamı serbest bıraktı. Taylor Swift'i sürekli rahatsız eden Hoover, 2016 yılında yakalanmıştı. 2 yıldır süren davada yıllarca Taylor Swift ve ailesini ölümle tehdit edildiği de ortaya çıktı. Şartlı tahliye ile serbest bırakılan Hoover işlediği ilk suçta ceza evine gönderilecek. Taylor Swift daha önce başka hayranlarından da tehditler almıştı.

JennIfer Lopez vedaya hazırlanıyor

JennIfer Lopez ve Ray Liotta'yı başrollerde buluşturan Shades of Blue, 17 Haziran'da yayınlanacak üçüncü sezonuyla izleyiciye veda edecek. Brooklynli Dedektif Harlee Santos karakterini canlandıran Lopez'in gösterdiği performans diziye olan ilgiyi kısa sürede artırmıştı. Shades of Blue'nun on bölümden oluşan üçüncü sezonu, Santos'un çözülüşüne ev sahipliği yapacak. Oyuncu kadrosunda Drea de Matteo ve Dayo Okeniyi gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonunda Nick Wechsler da boy gösterecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA