• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Örnek çiftten ayrılık haberi ÇAĞRI ZORER

Örnek çiftten ayrılık haberi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.04.2018, 00:00
Hollywood’un sevilen çifti Channing Tatum ve Jenna Dewan-Tatum boşanma kararı aldıklarını açıkladı. 5 yaşında bir kızları olan ikili, arkadaş olarak kalacaklarını, birbirlerine destek olacaklarını da duyurdu

Dokuz yıldır evli olan Channing Tatum ve Jenna Dewan-Tatum, ayrılık kararını sosyal medyadan duyurdu.

HALA AİLEYİZ

Yapılan açıklamada, "Birbirini seven bir çift olarak ayrılmayı seçtik. Yıllar önce derin bir aşkla bağlandık ve sihirli bir yolculuğa çıktık. Aslına bakarsanız birbirimize olan sevgimizde hiçbir şey değişmedi. Ama sevgi, bizi artık farklı yollara çıkaran güzel bir macera" ifadeleri kullanıldı. 5 yaşında Everly adında bir kızları olan ikili, arkadaş olarak kalacaklarını, birbirlerinin hayatına mümkün olduğunca destek olacaklarını da duyurdu. Tatum çifti, "Biz hala bir aileyiz ve kendini Everly'ye sevgiyle adamış ebeveynleriz" ifadesini kullandı. Kariyerine model olarak başlayan ve sinema sektörüne giren Channing Tatum, kısa sürede sinema dünyasının aranılan aktörlerinden biri olmuştu. Jenna Dewan-Tatum ise eşi ile tanıştıkları 2006 yapımı Step Up filmindeki Nora rolü ile ünlenmişti.


Casablancas'dan yeni albüm müjdesi

Sıra dışı tarzı ve başarılı sahne performansıyla sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Julian Casablancas, The Strokes adlı müzik grubunu dağıttıktan sonra yeni maceralara yelken açmış ve The Voidz adında yeni bir oluşum içine girmişti. Uzun süredir beklenen The Voidz'un ikinci albümü yayınlandı. Albümden önce altı şarkısını teker teker yayınlayan ve üç şarkıya da video çeken The Voidz'un albümünde 15 şarkı bulunuyor. Casablancas hakkında çıkan söylentilere göre eski grubu The Strokes'u yeniden bir araya getireceği yönünde.

Millie Bobby'e bölüm başına 350 bin dolar

Stranger Things dizisiyle hayatımıza giren 14 yaşındaki oyuncu Millie Bobby Brown, dizinin yeni sezonu için 3,2 milyon dolarlık (yaklaşık 13 milyon lira) anlaşmaya imza attı. Üçüncü sezonuyla ekrana gelecek olan dizide Brown'la birlikte pek çok çocuk oyuncu rol alsa da Brown en yüksek ücreti alan isim oldu. TMZ'nin haberine göre, yeni sezonda bölüm başına 350 bin dolar kazanacak olan genç oyuncu. dizinin yetişkin başrol oyuncuları Winona Ryder ve David Harbour'ın kazancına ulaştığı öne sürüldü.

Amber Heard kariyerine odaklandı

Özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle imajı zedelenen Amber Heard, son yıllardaki popülerliğini yitirdiği için sinema projelerinde yer alamıyordu. Bir süredir objektiflerden uzak duran güzel oyuncu kariyerine odaklanmış durumda. "Dünyanın Bütün Parası" filminin yıldızı Charlie Plummer'ın başrolünü üstlendiği bağımsız drama filmi "Gully"nin kadrosuna dahil olan Amber Heard, yeni bir çıkış yakalama peşinde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA