• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Cindy ve kızı gençlere kötü örnek ÇAĞRI ZORER

Cindy ve kızı gençlere kötü örnek

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.04.2018, 00:00
16 yaşında bir yetişkin markasının yüzü olması Kaia Gerber’i eleştiri oklarının hedefi haline getirdi. Süper model olan anne Cindy Crawford ise kızına doğru rehberlik yaptığını belirtti

Cindy Crawford'ın 16 yaşındaki kızı Kaia Gerber, geçtiğimiz hafta Chanel'in İlkbahar-Yaz 2018 çanta kampanyasının reklam yüzü olduğu duyurulunca eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Annesinin izinden giderek küçük yaşlarda modellik kariyerine adım atan Gerber'in, yetişkin kadınlar için üretim yapan bir markaya, bu yaşta reklam yüzü olması sosyal medyada tartışma konusu haline geldi.

10 YAŞINDAN BERİ PODYUMDA

Günlerdir artarak devam eden tartışmalar sonucunda Gerber'in, topluma verdiği mesajla genç kızları tehlikeli bir konuma soktuğu ve özendirici olduğu gerekçesiyle eleştiriliyor.
10 yaşından beri podyumlarda yürüyen Gerber, 14 yaşındayken de Miu Miu markasının reklam yüzü olmuştu. Genç modelin en büyük destekçisi bir zamanların ünlü süper modeli olan annesi Cindy Crawford da eleştirilerden nasibini almış durumda. Crawford, Evening Standard'a verdiği bir röportajda, "İnsanlar bana kızımı sorduklarında onlara, kızım için doğru yönde bir rehber olduğumu hissettiğimi söylüyorum" dedi.

RENKLİ GİYİNMEYİ SEVİYOR

Amerikalı oyuncu Dakota Fanning geçtiğimiz gece New York'ta Lincoln Sanat Merkezi'nde düzenlenen Dolce&Gabbana gecesinde görüntülendi. Birbirinden güzel pozlar veren 24 yaşındaki oyuncu, pembe elbisesiyle dikkat çekti. Bir süredir Henry Frye ile birlikte olan güzel oyuncu geceye sevgilisini getirmedi.

GLENN HOWERTON GERİ DÖNÜYOR

Fenomen dizi It's Always Sunny in Philadelphia hakkında bir süredir yılan hikayesine dönen Glenn Howerton meselesi nihayet çözüme kavuştu. Yıllardır devam eden dizide Dee karakterine hayat veren Kaitlin Olson'ın yaptığı açıklamaya göre, Glenn Howerton, birkaç bölümlüğüne It's Always Sunny in Philadelphia'ya geri dönüyor. Olson, TheWrap'e verdiği röportajla, yaklaşık bir yıldır süren söylentilere son noktayı koydu.

DOLORES'İ UNUTMADILAR

Hafta sonu Dublin'de hayranlarıyla buluşan Kanadalı indie rock grubu Arcade Fire, bu senenin başında hayatını kaybeden ve grubu The Cranberries ile birçok popüler şarkıya imza atmış Dolores O'Riordan'ı anmayı ihmal etmedi.

İrlandalı grup Cranberries'in en çok sevilen parçalarından Linger'ı seslendiren Arcade Fire, konseri izlemeye gelen müzikseverlerden büyük alkış aldı.

Ocak ayında hayatını kaybeden O'Riordan için intihar ettiği yönünde iddialar ortaya çıkmış ancak polis bu söylentilerin asılsız olduğunu açıklamıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA