• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İşte Amerika’nın en güzel kadını ÇAĞRI ZORER

İşte Amerika’nın en güzel kadını

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.05.2018, 00:00
50 eyaletten 50 genç kızın katıldığı Miss America Güzellik Yarışması’nın kazananı Sarah Rose Summers oldu. Çocuk sağlığı uzmanı olan Summers hem zekasıyla hem güzelliği ile jüriyi etkiledi

Geçtiğimiz gece Amerika'da yapılan Miss America güzellik yarışması her yıl olduğu gibi 50 eyaletten katılan güzellerin yarışına sahne oldu. Birbirinden güzel 50 kadının katıldığı yarışmanın birincisi olan Sarah Rose Summers oldu. Texas Christian Üniversitesi'nden mezun 23 yaşındaki model aynı zamanda çocuk sağlığı uzmanı. Miss America tacını geçen yılın birincisi Kara McCullough'dan alan Summers, yarışmaya Nebraska eyaletinden katılmıştı. 50 kişinin içinden önce ilk 15'in seçildiği yarışmada, adaylar gece kıyafetleri ve mayo ile podyum yürüyüşü yaptı ve kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.

'MEE TOO' ETKİSİ

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran Hollywood'daki taciz skandalları sonrası başlatılan #MeToo (Ben de) hareketi Miss America'da da etkisini gösterdi. Adaylar, #MeToo hareketi ve kadınları cesaretlendirmek üzerine konuşmalar yaptı. Miss America tacını takan Sarah Rose Summers, ülkesini Kainat Güzellik Yarışması'nda da temsil edecek.

PRENSESİN GELİNLİĞİNİ BEĞENMEDİ

Geçtiğimiz hafta sonu görkemli bir törenle dünya evine giren Prens Harry ile Meghan Markle'ın düğünü hala gündemde yer etmeye devam ediyor. Günlerdir düğün hakkında birçok ünlü açıklama yapsa da, en büyük tartışmayı yaratan isim Katy Perry oldu. Güzel şarkıcı düğünden daha çok Meghan Markle'ın gelinliği üzerine odaklandı ve Entertainment Tonight'a verdiği röportajda gelinliği beğenmediğini söyledi. 2011 yılında Prens William'la evlenen Kate Middleton'ın gelinliğini daha çok beğendiğini söyleyen Perry "Bence Markle'ın gelinliği üstüne tam oturmamış, üzgünüm ama Kate kazandı" yorumunda bulundu.

JESSICA BIEL DİZİDEN AYRILDI

Yapımcılığını da üstlendiği suç dizisi The Sinner ile televizyon ekranlarında harika bir performans sergileyen Jessica Biel, diziyle ilgili en çok merak edilen soruyu yanıtladı. Amerikalı oyuncu, The Sinner'ın ikinci sezonunda yer almayacağını söyledi. Netflix'in beğenilendizisi The Sinner, Cora Tannetti adlı bir kadının anlık bir öfkeyle işlediği cinayeti işleyen ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA